Monday, September 27

Betul Bole Buat Duit???

gua pun da ikut jejak membe gua,ramai suda amik benda nih.gua je yang lembab xgeti bahasa melayu,bahasa cina lagila xgeti,haram jadah,so gua maen ikut orang je,gua xtaw mende ni,last2 bwat gak walaupun degil.
at last gua da join ini benda.

Sunday, September 26

pagi yang gelap

ni gua sebelum raya

seminggu lepas raya,at last gua dapat gak tulis post nih,gua bukan ape,gua cuma sibuk sedikit dengan dekan,katanya nak bagi gua bmw,sem dpan dapat kot,leh gua posing depan mak bapak gua nanti.
aktiviti harian gua kat sini sudah berubah,kalau sebelum raya gua maen tingtongtingtong,skunk gua da maju maen dushdash plak.tapi gua time maen jew dlm 5min gua lari atas bawah atas bawah gua punya tayar spare pancit la,gua rasa gua taw puncanya...


ni gua selepas raya

Thursday, September 9

biskut ????


dalam 1 masa gua tulis 2 blog..camne?lu olang gerenti pning..dah xyah pikir,bukan lu olang punye bisnes..ni bisnes cik pah jiran sebelah umah ak..
gua ekceli (bajet) tgh bosing..@ pekataan melayu boring.
so,oleh itu,gua nak merapu cikit...penyimpan mohor2 besar dah ucap selamat ary raya..gua bile lagi..so..happy aidilfitri ok.
jumpe lagi lpas raya.

biskut konflik

pagi ni gua dengan senang hati siapkan assigment mak gua..gua ingatkan balik umah relax freedom,but ni la keja time2 nak raya..gua tepaksa bwat kuih konflik antara adik beradik gua.gua dan adik2 gua ada konflik dalaman,lu olang smua xkan taw konflik ape..yang penting pastu adik gua berubah jadi raksasa gunting yang dalam cite otromen..gua plak brubah jadi otromen ape tah..guna berus gigi tuh..tpi gua xpuas aty la..gua jdi otromen yang taf kat perut,ni bukan 6-packs,lebih dri tuh..ni taf tahap 3 klu dalam dunia nih..otromen yang berat,nak terbang pun xbley...so mak gua pulak jadi ibu otromen,membelasah raksasa tersebut dengan gua2 skali kena tibai sebab degil,raksasa tu dgil sbab xnak kalah2..lastly,dua2 kena tempeleng siput kat atas kepala..gua biol sebentar...trus gua lari...terbang dengan bantuan belon udara pihak bumi...


p/s: gua merapu tahap gaban.sory!

Tuesday, September 7

selamat berhari raya -1

selamat hari raya dan selamat hari jadi gua yg ke 21 kot..pasni gua da bole pegi mengundi la...lu orang rase2 gua sokong sape?haha..xnak ar berpolitik kat sini,,cam itik mati kelaparan jew di bulan pose nih..huh

besday gua yg ke 21 ni kire ok la..wlaupun just 2 org jew wish kat gua dlm fon,tpi dlm fb belambak,yg xknal pun ade..trimas2 gato2 simas2..dlm fb nih dlm 80 org la..tx to all..
pape pun besday lu orang gua xkan lupe jgak okey..haha