Sunday, October 31

trip to on study week

 *ngantok weyh
 *ngantok2 pun still happy
*?????
*sampai2 trus xbtol.ha3

Thursday, October 28

gua sedang dikecewakan.

gua sebenarnya,yang sebenarnya~yuna.
ekceli la,gua nak cite,gua kecewa dgan sikap2 orang2 di sekeliling.
ekceli,gua da nak final.
ekceli gua da kena #$@.
ekceli gua xbley nak cakap perkataan tuh.
tiga HURUF.
pikir sendiri.
yang dah taw tu,syap2 k.
jgn bocor rahsia.
rahsia kita berdua sahaja okey.
haha.
skema.
g mampos.
gua geram.
tidak bertempat.

bodoh punya sentry.
ek.
silap-silap, entry*

Friday, October 22

speed-to-do entry

gua busy ckit,mggu ni ade 4 test,gua terpaksa harungi,mggu yang buruk juga.
entry pasni gua ceritakan.
gua letih2.

Friday, October 8

true truancy

entry kali ni gua nk story pasal truancy, dikenali dalam bahasa ibunda, ponteng kelas.
yes!
itu yang gua nak story.
ni bukan pasal orang lain.
ni pasal gua.
gua tak tahu la,pasni nak jadi ape.kelas ponteng.gua pegi kelas pun seminggu tu ley dikira guna jari,xsampai spuloh pun gua rasa.
ini dia list-list kelas yang gua ponteng.
math - hampir 2 bulan
wastewater - hampir2 kena bar from exam
material - baru sekali masuk kelas
sme - bole dihitung ngan jari kaki
hanya klas2 tertentu jew gua full
cam klas bi
klas geo
and klas highway.
so,
jgn tiru ini aksi okey,gua takut t lu orang jadi cleaner je t bile da besa.
:)

Wednesday, October 6

PUNCA arsenal kalah dengan chelshit.

puncanya datang dari manager sendiri.sape suh xmsukkan gua jadi striker.
klu gua main gerenti gua skor celah kangkang 50sen petr cech.
klu gua main gua bole blok bola alex,padu laen cite,janji bloking cam maen takraw petang.
gua jugak boleh bribe pengadil,cakap gol drogba x kira.
papepun gua tetap dengan Gunners.

Saturday, October 2

Angkara Si Kambing

semuanya salah gua,gua xbesalah..tpi disebabkan kambing ni sedap sangat gua tibai terus tanpa pandang kiri dan kanan,tup tup tap tap tup,gua sedar,lepas makan kambing,badan panas,then susah nak tido,gua da la seharian xtido,kalau la bilik gua ade air cond xpela,inikan tidak,kipas pun da rosak.akibatnya:


~bilik panas
~badan panas
~xleh tido


then ape yang gua bole bwat hanya tulis entryh sampai gua keras sejuk.


p/s:gua nak letak gamba kambing,tapi wifi U ni bongok tahap babi kepanasan.

Invincible kejadah haram

lu olang pena denga lagu halimunan x?lagu hits kat Malaysia la konon.gua dga lagu ni 2 kali beb time pegi Muar dari JB.mula2 gua ingatkan lagu owang puteh,chris brown nyanyi,tapi ntah sape gua xknal.chorus cam haram.gua trus meremang bulu roma sampai terkentut2 dalam keta,abes keta bau kfc.pergh.enak2!

Friday, October 1

Jumaat yang terbaaabOOO!

ary Jumaat,otw nak g solat Jumaat,sempat agi tulis entry nih.gua arini lap class lagi,ape nak jadi ni,tido pun jam 7 camner nak bangun jam 8 kan?laenla ak ni robot,tapi sape suh tido lambat kan dah lap 2 class trus,mampuih gua,lecturer tu ugut2 gua,dia nak bar gua dari amek exam.gua pun ugut2 dia balik,gua bagi bunga ros ckit.sekali surat saman yang pak guard bagi kat gua.ibarat berak tanpa tahi dan kentut tanpa bunyi.ni smua silap dota ni,gua xleh tido tanpa dia,orang ajak maen kita maen la,bukan pa syiok sgt beb.