Friday, October 1

Jumaat yang terbaaabOOO!

ary Jumaat,otw nak g solat Jumaat,sempat agi tulis entry nih.gua arini lap class lagi,ape nak jadi ni,tido pun jam 7 camner nak bangun jam 8 kan?laenla ak ni robot,tapi sape suh tido lambat kan dah lap 2 class trus,mampuih gua,lecturer tu ugut2 gua,dia nak bar gua dari amek exam.gua pun ugut2 dia balik,gua bagi bunga ros ckit.sekali surat saman yang pak guard bagi kat gua.ibarat berak tanpa tahi dan kentut tanpa bunyi.ni smua silap dota ni,gua xleh tido tanpa dia,orang ajak maen kita maen la,bukan pa syiok sgt beb.

No comments: