Tuesday, December 21

gua penah digelar......

dulu2,waktu sekolah standard 10(mean form4 la),
gua pernah menggelarkan kan diri gua alchemistboy.
org xgelar gua camtu,cam plik je name,sbab org2 smua duk kampung.
xtaw ape tuh alchemist.
cerita nya bermula setelah gua bermaen2 di lombong time form 3 tuh.
after dis incident,gua terus dipanggil alchemistboy.
camni citenye.
time gua form3,gua slalu g maen lombong,watpe kat lombong?
maen nyorok2.
klu time tu gua kat amerika,gua panggil hide and seek.
nak dijadikan cerita la.
gua nyorok kat lombong tuh.
pastu gua jumpa port baek punye.
gua nmpak lubang kebawah.
pikir.
masuk,xmasuk,masuk,xmasuk.
last2.gua terjun.gelap je.
klu tgk dri atas la kan,xnmpak air.
lepas gua terjun.
splasssssshhhhhH!!!!!
badan gua berlendir2 busuk.
warna ijau.
gua trus naek,and then cabut balik umah.
membe gua yang time tu kena mencari penyorok2 sekalian,tidak dapat menjumpa gua.
hebat kan tempat nyorok gua??
gua dah balik time tu,camne nak jumpe.
diorg cari ak sampai senja.
esoknya gua pegi sekolah,gua gelak2 kat diorang.penat kan cari aku?
haha!
padan muka.
hari esoknya,jiran umah gua yang same umur ngan gua pecah tembelang.
kantoi gua balik!
kantoi gua ijau!
kantoi gua busuk!
sjak dari itu.gua gelar diri gua itu macam.




p/s:gua patut gelar diri gua incredible hulk.baru ngancam.

4 comments:

Zuewairy said...

yezza.. incredible hulk pun boleh:)

^mISz MatAHarIEy^ said...

shrek ag tepat...

Saiful Bahari said...

time tu shrek xklua lagi,haha,klu jadi shrek,kena ade fiona.

shahniz said...

haha..senak perut aku pagi2 baca entry ko nie..haha