Saturday, December 11

zaman sudah maju

setelah sekian lama gua berhenti menulis,sekali lagi gua cuba menulis guna tapak kaki,menjadi,itu namanya negara sudah maju.
setelah seminggu bercuti,gua baru start menulis entry ni.
bukan pa,gua bosan2 duk umah gua karang la cite ckit kat blog ni.
sebenarnye gua nak cite kat lu orang,kat umah gua ade internet free,haha
ntah sape punye gua tibai,
tu yg sempat wat entry ni,
dah maju kawasan umah gua,
masjid pun ade wifi,
setiap umah ade wifi,sbab tu gua kate zaman sudah maju.
gua je yang mundur,asyik curi line orang.
gua pedulik hape,sape suh xletak pass.
haha
klu ltak pass pasni,gua da ready pass die,haha.
tQ sgt kepada pemilik internet ini.

5 comments:

Dayana Nasir said...

best gile je eyh ko mentibai wifi free. siot.

Saiful Bahari said...

kah2.dia bagi free.dlm umah plak.lagi syiok!

shahniz said...

cilakak lu, curi lain jer tau..hak..hak..

Saiful Bahari said...

ini barula nmpak hebat.haha

Dayana Nasir said...

hebat pejadah. tak halal weyh.. kang sat lagi laptop ko meletup, ko jgan salahkan org len pulak. haha