Wednesday, March 30

5 Blog Paling Kerap Dilawati

gua ade terbaca satu blog menjalankan projek 5 blog paling kerap dilawati.
gua baca kat sini.
kalau benda-benda macam nih gerenti trafik tinggi kan?
kalau semua orang letak blog anda dalam top 5 gerenti trafik mencanak!
ye tak??ye la....gua tak tipu.kan?
ok kite trus ke senarai 5 blog paling gua lawat.

  • blog Cik Nisa Menaip.Sebelum tu gua nak mintak ijin kat tuan belog nih,nak pinjam header ye..kerana blog anda menjadi blog pilihan gua sepanjang gua berblog.jap2..jangan cakap gua stalker yeee..haha..belog nih best sebab banyak jugak bagi info.jugak ade banyak cerita menarik,dan xbosan la lepak sini,seyesly!


  • blog no 2 gua suka terjah,blog ni ha...blog sape lagi,blog bro 6 pax.kah3.bukan 8pax ok.gile ape 8pax?haha..blog Ben Ashaari,dipenuhi segmen2 yang anda semua bole join untuk tingkatkan trafik anda.btul tak?btul la...sebab Bro Ben nih suka tolong menolong antara blogger.nak tolong smua blogger trafik tinggi kan?

  • Blog yang ke3,gua suka baca FL.yela blog hot nih la gua suka baca,nampak sangat macam gua nih pervert ek?keh3...alah besela tuh..hihi..gua baca blog FL nih sebab ade bagi banyak tips kesihatan,sebab dia nih bakal doktor.ye tak?lagi-lagi tips macam mana nak kurus..kah3..

  • blog ke-4,gua suka baca blog nih,nak tengok kelik saje,jangan tengok je.sebab kat blog nih ade macam-macam info dan macam-macam tips.juga diberi tips 6 pax.pergh..sape taknak kan?lagi ade cerita misteri dan aneh-aneh yang gua tak penah tengok..keh3..

  • belog nih yang buatkan gua hilang kawalan dan hilang akal,juga hilang arah tuju dan tiba-tiba gua hilang punca.perghhh..seyesly blog Underground paling cool dan lawak yang penah ga jumpe.ade saje yang tidak kena,semuanya lawak-kaw-kaw.tapi kadang-kadang ade seriousssssnye...kan?
Selesai sudah gua punya pilihan 5 terbaek dari gua..ape lagi kengkawan.jom la join projek nih.
masuk Denaihati.com dulu ye..baca penjelasan beliau.
  1. ShahNiz
  2. Azee Salim
  3. IQ
  4. Dayana Nasir
  5. Izy
  6. iKa
  7. Naem Glizzy
  8. Zana
  9. Fizi Hamid
  10. Anish
Ok kengkawan,lets go dan ceritakan kepada mereka,siapa yang anda suka???

7 comments:

[k]o{q}i[n] said...

jom join skali;

http://kilauanmarjan.blogspot.com/2011/03/contest-km-header-simple-tp-menarik.html

IQ = Iez Qis said...

hehehehe..ptg ni aku buat okeh!! menarik gak~~ weee~~

shahniz said...

haha..x abis2 gan 6 pack ko tue..
ko bila plak nak 6pack tue.. teringin gak aku nak tgok...kah..kah..kah..

Saiful Bahari said...

koqin:weh join yang nih sebab ramai gile da join.

Saiful Bahari said...

IQ:hahaha,bagus2 join cepat2,macam best je..sebab ak tengah buntu akal nih

Saiful Bahari said...

shahniz:weh aku on the way,dtang JB tengok 6pax ak.hahaha

puanbee said...

salam ziarah saja sekodeng dr blog denaihati :)