Saturday, March 26

Earth Hour

cepat-cepat update blog.
kalau update sekarang,gerenti entry luorang kena baca time gelap2..
kasi feeling sikit,lagi-lagi kalau luorang story hantu,lagi cool kan?
alah gua taknak cite panjang,luorang taw la.harini earth hour.
kenape bulan March jadi bulan Earth Hour?
kalau 2008 dulu,29 March.
kalau 2009,28 March.
2010,27 March
2011 pulak 26 March.
cun kan kalendar nih???

lagipun kalau earth hour pun luorang bukan nak support pun,
kadang2 gua tengok lampu tetap pasang je..
malam ni ade bola,gerenti lampu kedai mamak tak tutup,
kalau tutup bankrup.haha.
lagipun kat UTM ade pesta konvo,
bayangkan pesta konvo gelap sejam.
cool tak???

p/s:alah APU,ko pun same,bukan tutup lampu pun.huh!

2 comments:

Manja (let it be my sweet name) said...

pesta konvo dlm gelap? sgt cool hehe


Tips shopping ON9

Saiful Bahari said...

haha,seyesly cool pesta konvo dalam gelap,gua pegi curi popcorn banyak2!hhahaa