Thursday, March 10

Probability Seorang Blogger Mengupdate blog.

kali ni entry gua special,sebab gua update blog kat cc,bukan di tempat yang selalu gua guna,
kalau selalunya,gua menjalankan aktiviti blog yang lasak camni,kat tepi2 gunung,sambil flying fox gua update blog,lasak x?
luorang gerenti tak percaya sama gua.haha.
sebab gua tipu.
lol.
ok.entry yang nih gua nak cite pasal kebarangkalian seseorang blogger update blog dia.
bape banyak blog dia update?
bile?
kenapa update?
semua persoalan itu akan terjawab sebentar saje lagi.

same macam gua la,gua update sebab ape?
sebab


  • Berita Terkini
alah.setiap kali ade news je gerenti luorang update blog kan?setiap kali keluar je gosip artis malaya yang tak abes-abes ni,gerenti luorang update kan?tiap kali orang tuh menang sukan tersebut gerenti luorang update kan?sendiri jawab ok.
  • Berita Diri Sendiri
hah,yang ni,tiap jam dia update,tak ke gila,
jam 6:00 am-bangun sahur si dia telefon saya.
euwww~macam diari kan?kah3 bese la tuh,kalau da takde idea nak tulis ape,diari pun kira ok la.
  • Bila Idea mencurah
yang ni ntah tibe-tibe dalam masa satu jam,idea belambak nak mampus,pecah otak.kan?
sebelum tulis,dia mesti tulis dulu tajuk entry dia kat henset,takut lupa katanya.tapi sebelum update entry belambak2 1 jam tuh,baek simpan dulu,kasi ayat power punye dulu baru tulis.
  • Bile Wifi laju nak mampos
ade sesetengah blogger,yang masih belajar dan menggunakan wifi universiti,kan?
kadang2 laju benda kejadah tuh,kadang2 slow,kalau la time slow,korang rase nak hempuk laptop x?
rase macam nak berenti jadi blogger pun ade.haish~

ok.sampai di sini dlu,waktu cc da tamat.bye2.
p/s:tulis dengan laju.

4 comments:

IQ = Iez Qis said...

ko pergi cc mne ni pul~~~

Saiful Bahari said...

dolphin.haha

Dea said...

yang ke-4 tuh sgt betoll... hihi

Saiful Bahari said...

dea:haha,kalau laju baru bole dapat update kan?