Wednesday, March 9

Review : Ref Lahanat.

wadefak wa cakap sama lu,sory kalau entry gua kali nih penuh dengan coretan dan carutan.
kehebatan Barca memang terserlah,tak kisah la control ball ke..
takpelah,takde rezeki kot,tapi gua memang tak puas hati,dengan REF yang lahant,bangang nak mampus.
gua sebagai fan Arsenal memang mengutuk kaw2 ref tuh.
gua tengok depan tv memang jelas,ref vavi,ref bods,ref wadefuk!!!
macam2 insiden berlaku semalam,

  • Goal Pertama Messi
memang tak bole nak dinafikan,gol pertama Messi memang cool,dan Almunia kena ayam.full stop.
  • Gol Pertama Arsenal
Nak cakap Busquets bagi gol kat Arsenal?bukan bagi lol,tuh sebab dia bodoh.sebab tuh own goal.full stop.
  • Barca banyak Chance
ahhhH!!Barca banyak chance?memang ar,tapi banyak chance,3 je masuk,yang laen tak masuk,bongok kot,jangan nak cakap yang 3 tuh dah memadai,gua da taw ape luorang nak pikir.
  • Bendi tak guna
kenal tak Bendi?Striker Arsenal,haih!ade chance tak nak score,memang Fan*at lol.
  • Van Persie dilayangkan kad merah
yang ni lol sekali,tak pasal-pasal main 10 orang.nak taw kenapa kena kad merah?seterusnya....
  • Refree Lahanat
Ref ni la yang bagi kad merah kat Van Persie,cam BO*OH..tak pasal2 kena,memang dah offside,tapi wisel pun tak bunyi.ape cer Ref?tak pro langsung..kan?gua bukan nak salahkan Ref,tapi kenyataan.Ref Lahanat.
  • Ok la tuh tak kena titik.
ade orang cakap,"sedangkan Real kena titik 5-0,ni kan pulak Arsenal,sampah."
beb,tengok match semalam tak?
ok ape,tak kena titik 5-0.Arsenal bukan cap ayam,Real harap je player mahal.dah gua malas nak cakap,luorang sendiri taw.
p/s:tak pasal2 Real plak kena.=.='

dah,as a summary,REF LAHANAT

2 comments:

brader kemal said...

kehkehkeh...
sekurang2 nye tak sehina real...

rabunmerah said...

apasal arsenal selalu kene kad merah?