Saturday, March 12

What mean by BW???

sesekali nak taw jugak maksud BW,,gua taw BW tuh blogwalking,tapi nak taw lebih terperinci,
adakah blogwalking nih sekadar meninggalkan jejak kat shoutbox then lariiiiiiiiiii~~!!

atau pun membaca entry2 dalam keadaan diam macam tengah berak kat jamban.
takpun sekadar men'right-click' gamba2 awek,then save dalam komputer,gile kentang..
buat stok ke??

waka!
mintak pendapat kalian ye~

8 comments:

SITOT said...

kalau sitot BW blogwalking, sitot akan bace entry and komen,, then follow,, then shout kat cbox @_@

honeymadu said...

oh same gak HM pun tapi kalau HM dtg je tak pollow maknenye blog die berat nak load XDD

Saiful Bahari said...

sitot:bw yang bagus,ade orang ckp bw tu jus tggl jejak kat cbox je.

Saiful Bahari said...

HM:haha,tu semestinya,sape suh blog berat nak mampos sampai orang nak jalan2 pun susah kan?

zUlaikha rAzak said...

kalo yg ak blaja...BW= body weight.
kah3...

Saiful Bahari said...

makcik ika:waka!klu yang aku blaja,BMW.ha3

Nasuha Salleh said...

BW : Bca dan komen.. ='D
hrgai penulisn org spya penulisn kte juga di hrgai..


(skemanye ayt)
agagagaga

Saiful Bahari said...

nasuha:haha,seyesly support ayat u tuh,klu nak orang support kte,kte kena support orang.