Thursday, May 26

Isu Pondan dan Lelaki Lembut

Pondan dan Lelaki lembut,maksud yang berbeza,ejaan juga berbeza,tapi satu yang sama.Dua-dua nya lelaki.
Kalau gua nak cerita pasal isu ni,gua rasa gua geli.Gua geli dengan pondan,tapi gua masih boleh tahan muntah gua kalau isu lelaki lembut.

Sebab lelaki lembut ni lelaki yang masih belum transform sepenuhnya menjadi wanita.Masih berbadan sasa,cuma kata-kata dan gaya jalan yang ala-ala 'kucingjalanan'.Gua jugak ada kawan yang jenis macam ni,tapi gua dah train dia menjadi seorang membe yang jantan gagah dan tiada hormon 'kewanitaan'.

Pernah sekali gua tengking membe gua yang lembut,pergaduhan bermula apabila bila mengejek gua,biasa la,ini time gua muda-muda dulu,baru 17tahun,baru belajar nak naik tocang ekor kat belakang.Dia mengatakan yang gua buat performance aritu tak best,suara tak sedap,dia cakap suara dia lagi sedap.Gua dalam keadaan bingung dan takde modal nak bahan,gua pilih modal lembut sebagai modal gua untuk bahan dia.Kejam sial.Setelah gua maki-hamun dia,dia terdiam dan berlalu,pegi tandas nangis kot.Tak pun pegi cari tisu.

Semester depan,gua tengok dia dah tak jadi lembut.Dia cuba keraskan diri dia.KAHKAHKAH.
Mungkin gua sembang terlalu kemas.Kejam.

Kalau isu pondan pulak,gua tak main.Sebab gua tak suka jaga tepi kain pondan,ternyata di dalam kain nya ada bom nuklear.Lelaki jugak,bukan perempuan.Tapi kalau bab-bab mengacau pondan,semua lelaki biasa buat kan?Pergi usha naik kereta,pastu panggil sorang,ramai yang datang,apa lagi cabut!

Dekat tempat gua belajar pun ada pondan,lelaki,duduk blok lelaki,tapi badan dia lentik macam perempuan.Berdada di atas dan bermake up bagai.Gua geli,dengar kata dia gay.Tapi gua tak tahu,takut fitnah semata-mata.Tapi seriusly gua sungguh geli,tapi takleh la nak salahkan dia kan?Maybe adik-beradik dia semua perempuan..
Tapi..
Mana ada kena mengena..membe gua yang ada adik beradik semua perempuan pun tak macam tuh,hanya muka je jambu,nama dia Brad Apit.KAHKAHKAH.

Gua nak tanya lu perempuan,lu suka tak berkawan dengan lelaki yang lembut tu?Sebab gua tengok,lelaki lembut ramai kawan wanita,taknak passing pulak tu kat membe jantan sejati.Ceh.

9 comments:

wan zuliyana [apel] said...

laki lembut macam pompan becok.
macam joyah, joyah seronok dibuat kawan
hehe

~eZmALiZa~ said...

dia kalau dapat yg best, oke jugak la tawww..TAPIII, kalau dapat yang jenis mulut macam puaka, kdg2 mmg nak kene sumbat cili kat mulut dia... perempuan pon xde mulut mcm dia.haha :D

CutieIntan said...

lagi geli dengan lelaki macho tapi gay...sebab lelaki lembut ni best buat member

Sembang Kemas said...

apel:tu joyah jongang,kah3.
diorang mmg peramah ek?

Sembang Kemas said...

ezmaliza:woohoo model komen kat sini.

eh,tula,gua penah jugak jumpa yang macam tu,mulut kalah pompuan.

Sembang Kemas said...

intan:haha,lelaki macho berjanggut tapi gay,oww...

yang berketak-ketak gay lagi geli.

wan zuliyana [apel] said...

ramah ngan pompuan mostly.
maybe sebab laki suka kondem diorang kot.. .kan?

Dzarief Zuhdi said...

Hang jangan persoal kelakian Brad Apitt der.. Banyak dah orang nampak malam waktu kejar mengejar tuh .. Hehe

vampire's lovex said...

baik aku kawan dengan llaki sejati..xde masalah,or dapat tentangan dari mak bapak..haha..ko pegi keras kan semua lelaki lembik2 nih wehhh.... kalau betol2 jambu cntik xpe gak nak jd lembik2 kepondanan..huehue...sayang dol tmbh2 yg muka kacak,tp lembut lak..dushh