Thursday, May 19

Kongsi Terus Meletup..

Kongsi Kongsi Lu Langsi,Kongsi Kongsi Lu Langsi..

Haha,gua baca metro,diorang cakap filem Kongsi,meletup....iye ke?

Kutipan hari pertama mencecah RM1 juta...iye ke?

Tapi gua rasa,maybe ramai yang teringin nak tengok filem tuh,trailer macam stylo.Sebab tula ramai..

Dan,hari seterusnya mencecah RM1.4 juta.

Mungkin orang hari pertama tak bagitahu kat orang yang belum tengok tuh.

Dan orang yang belum tengok tu pun,pergi tengok filem Kongsi,last-last semua maki hamun kata Langsi.
Semua terpaku,maybe mengharapkan filem action yang lebih stylo?

Gua rasa filem ni laku sebab adanya Adnan Sempit je...kan?
Tanpa beliau,gerenti takde yang nak tengoknye...macam cite Ngangkung jugak,ending biasa-biasa.

Tapi sebab ada Sam,kira tambah jadi 4 bintang.

Tak lama lagi keluar filem horror melayu,Karak...perghhh...pernah dengar cite Volkswagen kuning?
Ada dalam filem nih..
Tak percaya?
Jom layan trailer.


Seram,hantu pun sekarang dah guna effect komputer,tak guna dah stunt man...

Harap la FINAS tak cut mana-mana part yang melampau seram,jangan potong please.Apepun support filem malaya yang best-best je ok?

p/s:harini NurKasih The Movie,gua dapat agak,ramai penonton perempuan.

3 comments:

Dzarief Zuhdi said...

jom tengok jack sparrow lawan dgn black beard.. Luffy pun ada kot..haha

Sembang Kemas said...

haha,taknak gua nak tengok jack lawan optimus prime.

ada bran?

crayon said...

kongsi tak best wei