Wednesday, May 18

MAX 24:7 Macam Lahanat...

Ok aritu gua dah review,dan gua sudah berkata,sudah tekad di hati bahawa gua tidak suka mereka.....pi rah mabokKKK!!

Lu ingat lu tiru gaya orang,lu hebat?

Hebat lagi kalau mak gua buat kuih muih kat dapur..

Dari gua layan lu,baik gua layan marimar kat TB.Blah.
Layan ni dulu,gua nak promote kat lu,supaya lu muntah tengok diorang.

Takde jalan lain nak femes ke?


Mereka buat show time Hari Belia Sedunia,gua rasa gua taknak jadi belia kalau macam ni.

Baik gua jadi Kanak-Kanak.

ByeBye.Gua nak transform jadi Kanak-Kanak.

FU  MAX 24:7

31 comments:

mohd zhafri said...

x bley blah r diorang tu

wan zuliyana [apel] said...

sape yg jemput diorang peform ni? sedare diorang? lol. ;DD

kotak bulat said...

hahahah.. tak leh blah toll..
lagu tak kena dengan tarian yg beria-ria tu.. mcm bapok menari je.. :P


Recent post :NYARIS JADI MANGSA AYAT 'POWER' BANGLA

PROTERIN RAMBUT DALAM ROTI,PAU DAN KEK..HARAM!

Sembang Kemas said...

@mohd zhafri

memang,baik duduk rumah tido,takdela malukan family.

Sembang Kemas said...

@wan zuliyana [apel]

maybe orang atas belia tuh pakcik mereka semua,mungkin juga mereka semua adik beradik...

mmmmm...

Sembang Kemas said...

@kotak bulat

tengok diorang menari cool ke tak?

sama ke tak?

apsal terabur terbabo?

IQ = Iez Qis said...

macam haram j tengok dorang nih weyh!! adoi!! belia nih! nak majukan malaysia macam ni?

Sembang Kemas said...

HAram J,J J J for Jeli.

geli gua tengok diorang,lu terpikat tak IQ kat diorang?

hahahahhaah!

shahidakharudin said...

haha aku SUKA!

sesuai untuk budak-budak baru nak blaja kira hari

isnin, selasa, rabu, khamis, jumaat, sabtu, ahad ye murid-murid!haha

miss anne said...

wallaweii,,siap ade lipat2 gaye akrobatik lg tuhh,,,
,,,errrr,,'terpikat' sungguh
smpai rase na cmpak2 je laptop niehh,,

Sembang Kemas said...

cidot:kah3..lagu diorang sungguh memikat hati,budak2 pra pun gerenti boleh nyanyi same..

Sembang Kemas said...

miss anne:ingatkan sape komen tadi,rupenye awek membe..keh3

haha,jangan campak laptop,kasi aku..

nak campak,campak bantal kat diorang,suh diorang tido lagi bagus.

mad khaz said...

haha, "comel" sangat!

missdora said...

eww ! menyampah gilaa..

Sembang Kemas said...

alamak comeynye kan?

rasa nak breakdance skali...

Sembang Kemas said...

dora the explorer:menyampah?mari ramai2 pakat boikot diorang.haha

IQ = Iez Qis said...

aku malas da nak komen~ widget ko langsung tak deteect komen2 aku yg berlambak yang lepas..merajuk aku!

Sembang Kemas said...

IQ:eleh relax la,jangan ar nanges,ntah kite tengok la sampai ujung bulan,sape menang dia dapat.

Dzarief Zuhdi said...

Wei aku suka yang pakai baju kaler biru tuh.. rambut dah macam iori yagami dah.. Klu muka cmtu mmg nak kena penumbuk ngan zuhdi kusanagi la kan.. ahaks

shafiqabdshukor said...

geli...geli..geli...

Megat Azfar said...

Rileks bro.
haha. dah memang camtu perangai mereka.

yang pasti banyak haters dari fans.

hana said...

uwek..
kalo dorng buat konsert free pn jgn harap la saye nk g..
aish..

zUlaikha rAzak said...

kah3..mamat2 perasan hot.buang negara peliz.

Sembang Kemas said...

zarip:kah3,aah gua pun tengok memang macam iori yagami,gua pulak terry bogard,power wave!!

Sembang Kemas said...

shafiq:kah3,geli?gelimat.!

Sembang Kemas said...

megat:weh ko salah sorang dari diorang ke??

kah3

Sembang Kemas said...

hana:gua akan datang,tapi gua ambik video,then publish lagi macam ni,gerenti masyuk,traffic tinggi.

Sembang Kemas said...

ika:haha,buang negara terus?campak dalam laut macam mayat osama..jom2!

ASaDa RyutaRo said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHA.. lawak seyh!!

apa yang ku tahu.. apa yang kau tahu.. waktu kecil dulu~

Sembang Kemas said...

Asada:lu hafal ke der?kah3

iusedtoscreamwheniwassinging said...

Korang tau tak, aku start tengok diaorg dance je.. aku gelak tak benti... harharharharharhar... tak pahamm ahh diaorg ni.. mcm gay pun ada.. mcm gigolo pun ada...macam bapok pun ada...haiii, malaysia² ¬_¬