Saturday, May 14

OhOi!!

"Dah la,gua nak blah da,gua nak balik kampung.Sape nak follow?Jadi follower gua dulu,eh jap2,tak yah follow blog gua,follow gua jela,masuk dalam beg gua jom."

"Dari JB ke Pahang,makan masa 5 jam,kejap je takdela lama mana pun.Hope selamat sampai,nanti kat umah gua update lagi LOL."

"Dah la,tiket jam 6,gerenti bas sampai jam 7.Dah la dah la,chicanos.Gua nak belah,adios,cau ar,cin cin cau ar.!"

"Nak belah pun kena bagitau blog ke?"

4 comments:

NadiRah said...

ahhaha....semoga selamat sampai.. ^^

Dayana Nasir said...

perlu lah?? haha

Sembang Kemas said...

@Dayana Nasir

perlu?perlu bagitau ko kot.

Sembang Kemas said...

dah sampai dah nad! >.<