Tuesday, June 14

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI


Memandangkan gua memang nak buat entry pasal ni,tiba-tiba Ben Ashaari ada buat segmen ni apa lagi gua join jela kan.
5 Blog je,cukup la tu.

  1. Blog Serius
    Gua minat dengan penulisan Obefiend,sebab nampak berilmu.Tu yang gua suka,so bila on9 je,gua mesti akan search google "blog serius".
  2. Santai Bersama Ben Ashaari
    Yela,gua selalu jugak datang blog BA,tapi gua jarang join segmen segmen dia,bukan taknak kongsi,tapi gua rasa gua kena buat benda yang lebih penting dari segmen.So gua jarang la join.Senang kata gua memilih bab segmen ni.Dan suka entry santai BA.
  3. LensaRosak
    Haha,kalau nak tahu,gua ni berminat baca blog-blog yang orang kata blog ada income masuk dalam kepala otak,contohnya blog yang dapat memberi sedikit sebanyak idea,walaupun idea tersebut sekadar direka-reka.
  4. IzamirRidzwan
    Kalau blog IR pulak gua suka datang,sebab ada cerita santai dan isu semasa kat dunia ni.So,blog IR menjadi taruhan untuk kali ni.
  5. Belog Yang Sangat Gelimat
    Memandangkan si tuan blog gelimat ni geng sekutu dengan gua,so gua selalu la datang blog dia.Bukan buat apa-apa,tapi sekadar baca yang latest jela.Kadang-kadang melayan cerita perempuan bes jugak,chop chop gua bukan stalker okay.
Hah,gua dah senaraikan 5 blog pilihan hati gua,gua rasa lu patut buat benda ni,sebab gua nak tengok adakah blog SembangKemas tersenarai.wuwuwuwuwuwu

Gua nak mintak jasa baik anda semua pembaca blog gua untuk klik SINI,hanya satu klik anda mungkin dapat mengubah hidup gua,gua join contest ni.Please Please Please.Walaupun lu rasa gua memualkan.Tak berpeluh pun klik satu link kan?Tak luak satu sen pun,harga broadband sama je takde caj lebih pun.HAHA

4 comments:

sergeant keroro said...

hehe, bro. jom join bloglist aku :D

suka jugak si IR, blog serius sebab diorang cool XD

plus banyak idea :)

Golden Rose said...

singgah nak usha blog pilihan hati anda...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Ninie Dora said...

ninie singgah blog kamu :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

singgah lee, jgn segan2 :)

Anonymous said...

русские тетки порно смотреть [url=http://pornfreetube.ru/]Онлайн порно[/url] бесплатное порно видео несовершеннолетних
Онлайн видео порно целки. Групповой семейный секс онлайн клизма девочке видео брюнетки порно видео онлайн дмитрий щербаков нимфоманка скачать бесплатно порно родители на камеру. Частное порно видео бесплатно онлайн.