Saturday, March 10

Aku nak Tukar Nama.

Yelah,bagi korang yang selalu datang blog aku,kat atas selepas tajuk dan sebelum post anda perasan kan "by Sembang Kemas" kan?

Sembang Kemas tu sebenarnya nama blog,aku taknak dah guna nama blog sebagai nama penulis,ibarat penulis tu takde identiti tersendiri.So,aku nak tukar dengan nama lain,nama yang lebih munasabah dan memberi muhasabah kepada diri sendiri dan kepada mereka yang membaca blog ni.

Perkenal kan nama baru gua.

MOHASABAH

Kenapa MOHASABAH?

Sebab itu singkatan bagi nama aku.

MOHD SAIFUL BAHARI

Try singkatkan.

MOHA datang dari MOHD iaitu singkatan kepada mohamad.
SA datang dari Saiful dan Bah datang dari Bahari.Bukan dilanda BAH ya.

Adios.

2 comments:

NadiRah said...

okay2..
memang mohasabah name tu... ^^

Akim Iqbal said...

Hiks