Saturday, August 21

liga juara-juara kemas

assalamualaikum ya kepada umat islam.hari ni gua nka cerita ckit..gua rs lawan kami tuk mggu depan agak kemas dan hebat serta kental,ni bukan perlawanan EPL,bukan juga perlawanan bola sepak serta bukan perlawanan sepak raga kampung sentosa,tapi perlawanan 51 sebelah lawan 1.gua rs tertekan,sebab walaupun 51 lawan 1..yang 51 tuh gerenti xdpt menang la.gua gerenti....gerenti..gerenti la diorg xkan menang.sure bin ajaib.

korang nak taw x ape sbnarnye yang melanda kami semua,semuanya hanya kebetulan..kebetulan kenapa?kebetulan sebab kami smua gatal tangan amik benda nih.benda ni bukan dadah atau dadih.semuanya salah kami,sebab kami semua daftar benda nih.benda ape?rilex k jangan tensen2,gua takut ade yang tensen baca post ni trus buno dri sbab ak ckp kemas sangat.

well,ak nak cerita,sebenarnya kami semua terlanjur,terlanjur ape,terlanjur la..tapi xde pembuangan bayi kat sini ok!
kami semua terlanjur daftar subjek ni,subjek ape,subjek geotechnic,subjek material and subjek wastewater ataupun dikenali dalan bahasa jawa,prong nak preng,dalam bahasa melayu,air sisa.

cool man,awesome k,jangan tensen2 k.why u did this to us?(adebahyor U)

kami semua 51 pelajar terpaksa berdepan dengan 1,1 ape,1 paper setiap 1 subjek tersebut.cakap cam PM plak.gua dlu nak jdi PM tpi salah daftar UPU,terklik Civil Engineering,so kenala study kemas2 serta padat dengan aksi action.supaya kami smua jdi ulat buku tuk jawab 3 paper of test.

OMG!

walaupun nampak mudah dan kemas,gua rasa paper tuh tersusun rapat dan kemas soklan2 dia.kalau lawan diorg gerenti xdpat skor byk2 sebab diorg hebat,hebat dan kemas,so terpaksa gua susun ayat cam susun harvest dan tembakau supaya dapat skor dan hasilnya rokok harvest kemas dan padat.

mggu dpan isnin berapa ari bulan tah,khamis dan jumaat.3 test perlu dihadapi.hopefully dapat skor.tpi gua kena jdi ulat buku,gua xsuka jdi ulat,ulat gatal kan,miang dan xkemas.

so,at the end of story,korang kenala buat cam gua,ckp kemas,pakai kemas,serta sembang kemas ok!
wassalam.
p/s:jangan tiru aksi ini.ini memang sangat kemas di sisi undang-undang syariah.lol.


2 comments:

izyan_5025 said...

kemas ka?? haha...xtau lak ko ad blog jugak~ bley kaco..ltak la chatbox...bru besh!

Saiful Bahari said...

haha..gua pun baru bwat la der,saje2..tgk cambest jew bwat ini smua permainan muda mudi zaman skrg,pe yg penting,ko mmg kemas k.haha