Saturday, August 28

muka basi

setelah sekian lama gua memendam rasa hati gua nak tulis ni.aduh.penat gile gua minggu nih.tpi for sure smua da tamat,gua merdeka awal,wlaupun gua still ade lagi kelas,tpi gua dah merdeka.test smua da abes,dapat jawab,tpi jawab maen2.gua xbley blah ari semalam punye test,ari jumaat.27 ogos.time tuh gua tgh mamai dan babai lagi.tgh syok2 kena mamai2,tb2 membe gua ajak g amek test,gua igt dia kencing gua lebat2,tapi mmg btul ar ptg tu gua ade test,gua igtkan test gua nih mlm.
so ape lagi,tgh kalut2 ni,dengan xmandi,baju busuk,air liur basi penuh kat muka ni,dengan selamba gua sarong baju jaket gua,trus g amik test tuh.gua punyela malu,xmandi beb,panas plak.so gua pegi la amik test tu dengan muka yang xtaw malu gua nih.gua selamber je.tpi naseb baek budak2 klas ak xterhidu bau ak nih.sapu perfume ckit2.habus stgh btol,tpi ckit je,sbab tggl ckit.
so gua dlm diam2 xmandi tuh dpt gak jwb test tu dengan lagak a.galak yang sombong.

2 comments:

shahniz said...

haha..ko nie tak berubah2 lagi rupanya..
masih kaki dota...wahkaka.

Saiful Bahari said...

haha..nak tingkatkan prestasi,xpe,dlm dota ingt lagi study.haha