Thursday, February 24

Awek Jelly

hari semalam merupakan hari pertama kejadian ini berlaku,
ya,kami smua sebagai peniaga jelly,terkejut dengan kehadiran barang yang bukan milik company kami.
orang kata "tak kenal maka tak cinta"
dah kenal bolehlah berkapel.
yeke?hahaha..
semasa gua mengutip kotak2 jeli semalam,gua lihat dalam kotak ade surat cinta untuk bro jelly,
gua rase ini smua ancaman dan propaganda si awek untuk mendapatkan no telefon si boss kami,
ini semua omongan semata2,hanya untuk membodek boss kami,supaya mendapat jelly free hari-hari.
kah3..
ini dia suratnya.
kuang~kuang~kuang~~~
pelanggan setia jelly kelapa,dari blok perempuan,bukan blok laki,kalau blok laki da lame gua buang dalam longkang surat nih,ni boss suruh simpan,boss amanahkan gua supaya balas surat ni,ek?cik noris jangan marah k,ni main2 je.syg cik noris sorang je k!
mengikut kata2 si awek ini,jelly kelapa semakin hari semakin tawar,,huahua.
nak taw kenapa xmanis?
sebab stok semalam,supplier kami terlalu cuai sampai terlupa letak gula,tetapi telah menambah garam di dalam jelly,yakni peluh2 garam.
kah3,tipu jela,makcik tu time buat jelly kelapa,dia borak2 sama membe dia,at last lupa letak gula,sebab tu tawar.huahua!!!
lu orang rase la,macam ne gua nak balas surat cinta ni?
mintak no telefon?
bagi facebook?
camne?
hahahahaha!
p/s:gua rase,cik lisa la yang hantar surat nih,psssttt!!! jangan bagitaw boss dan konco2 jelly yang laen ok!!kih3

9 comments:

SaYraH WonDerLanD said...

hahaha sengal2 ja entry blog awak nie. Comel pon ada. Mcam mana awak nak balas, dia tak tinggalkan kesan pon nak trace kat mana

Saiful Bahari said...

sayrah:boleh balas,letak balik dalam kotak jelly,kotak jelly da jadi peti surat.keh3.

Ismet Ulam Raja said...

peh. ini baru betul pelanggan setia. kikiki

Saiful Bahari said...

huahua!!pelanggan setia,nak jelly contact je.kah3

HazHand said...

hahahahha,xleyh bla wei!!ko ni biar btol..hahaha

IQ = Iez Qis said...

yela epul~ dua hri aku mkn pn mkin tawar...xrasa pn kelapa tuh..so..take note! gitau mak cik yg supply tu jgn bergosip nga wat krje..xbaek..~hehe

wan zuliyana said...

hahahahaha
tp sirius weyh, makin tawar.
ak salu beli kot. plggan tetap gak.
terharu x? *wink wink*

Saiful Bahari said...

IQ:kah3,makcik tu bergosip,nak pinangkan anak dia dengan bro2 jelly kot.kah3

Saiful Bahari said...

apel:weyh,ko try arini punye,arini punye manis merdu plak,kah3.sory la tawar,truskan membeli,aku terharu sngt2 *_*