Thursday, February 3

Block Sahabat Blogger

ahha,
entry ni gua buat sebab nak kenalkan kat korang,
yang xtaw ape tu sahabat blogger,
group ni aktif kat facebook,
dlu mase ak join,ade dalam 400 je blogger,
xsampai smggu da mencecah 1000.
hebat,
and now diorang da buat official blog untuk sahabat blogger ni,
hebat kan diorang?
hebat la,da gua cakap hebat,lu orang xleh nak kondem,
kan?
haha.btw,diorang memang aktif,macam2 la diorang buat,
1st gathering,kat times square mggu lepas,
gua xjoin,gua da xde duit la nak pegi,lagi satu,gua xpandai jalan2 kat kL ni.
pape pun,kepada yang xtaw.jom terjah sahabat blogger.

2 comments:

senydream said...

yup..mmg besh sahabat blogger ni;)

Kembang Perawan 3288 said...

yup.masalah gua..sama masalah lu.sedih2. loan gua x msuk lagi.