Sunday, February 20

jUmPiNg hIgH pHoTo CoNtEsT

hwah..hwah!
ade orang kate gua power,terima kasih kepada IQ kerana mengetag gua dalam contest ini.
gua pun nak join gak contest seumpama ini,bukan ape,alang-alang seluk pekasam,biar sampai negeri China.
kan?
ok lah,straight to the pointer,
contest ini hasil nukilan encik tyra.ops!cik kot,blom kawen.haha

ok,ini gamba nye..
eh..
mane ek?
1..
2..
3...
lompat!
kira start dari kiri:
gua a.k.a Saiful Bahari,Paan Bah,Phea,Fizi a.k.a CeritaLebat,Pokjat,Paob berbaju hijau belang blakang pokjat,Pol,Zack,Ghani.

Gamba diambil pada,30 Oktober,kirenye ni tragedi Oktober lah yee~~lalalalala.
tempat:Desaru.
jam:6.53 a.m (sharp-sharp)
pegi Desaru juz nak pegi amik gamba,nak tengok sunrise,ujan la plak,so,tukar ke Plan B,amek gamba jelah.
ok itu saje.
membe2 yang kena tag tak pasal2.
ok cukup sampai sini,chow~
p/s:gamba ini tidak sama seperti dalam blog azee salim ye,tapi gua dan dia memang berada di tempat same mase tuh,nampak sangat kitorang 1 KAWAN.hihi.

9 comments:

IQ = Iez Qis said...
This comment has been removed by the author.
IQ = Iez Qis said...

haha..nice touch epul!

Tyratyra said...

Gambar cunnn !
Boleh menang rasanyaa hahaha.
Goodluck ya !
;)

Saiful Bahari said...

kuang2,rasa manis so boleh menang x?haha

CERITA LEBAT said...

ahahha..asal muka aku cam frust tak boleh nak lompat ..ahahha

Saiful Bahari said...

lebat:wey hang shuffle kat bwh tuh,owg laen smua lompat,kah3

azee anak salim said...

hahaha, yeah 1 kawan

Dayana Nasir said...

AKU TAK PERNAH TANGKAP GAMBAR LOMPAT2 NI! AKU KAN SOPAN JE..

dwaty said...

pic lompat2 aku sampai skrg tak dapat... tak tgk pun lagi... huhuhu