Thursday, March 17

Entry Lepas Geram

aku nak bahasakan diri aku sebagai aku dalam entry kali nih.

sebelum habis baca,jangan cakap aku nih bacul ke pengecut ke,sebab aku lepas geram kat blog.
kalau aku tak lepas geram kat blog,aku lepas geram kat budak tuh,mati plak nanti.
btul tak ape aku cakap nih kan?

aku geram sebab,walaupun aku sound trouble sikit,tapi kalau orang bisik2 kutuk aku,aku boleh dengar..
terngiang-ngiang kat telinga aku nih,panas..seb baek ak sabar,sebab tuh ak lepas gram kat blog je.
jangan cakap aku bacul la..

depan-depan tunjuk baek.,belakang kutuk2..
ciri2 orang ape tu?
muuuuu.....?muuu ape?
MUNAFIK!!!
ye..kao la munafik,depan2 alalalalalalalala tegur bukan maen baek lagi,pijak semut pun tak mati la sial.
belakang..naseb baek aku dengar sikit je...
jangan bajet sangat ok..
membe2 jugak la yang kutuk aku tuh..
sape lagi..
bajet hebat sangat..g masuk tournament la...bodoh!
bangang!
vavitunggal!

p/s:eleh APU,ko pun ape kurangnye kutuk orang...waka!

12 comments:

Dayana Nasir said...

oit..rilex la weyh.. sabor sabor

Kumbang Jingga said...

memang geram ni ehehehe...jgn mengeram tak elok tuk kesihatan heehehe

Ruby Dane said...

gua rasa lu boleh member ngan gua. gua pun tengah bengang ni. nasib baik ada maggi, jom makan maggi tinggalkan tekanan seketika! ;D

IQ = Iez Qis said...

awatnye nih pul~~ sabau sabau~~

Saiful Bahari said...

dye:aku da nak meletop da ni..huhu

Saiful Bahari said...

kumbang:mengeram nanti kuar anak ayam la plak..haha

Saiful Bahari said...

ruby:alamak,terlambat la..ade lagi tak megi tuh?hahaha

Saiful Bahari said...

IQ:haha..lepas lepak ngan membe2 sekepala aku trus ok.haha

Ruby Dane said...

ala, dah habis. ;D

Saiful Bahari said...

ruby:alah,masak baru la..keh3

Ruby Dane said...

okay, nnt gua masak. lu jgn lupa ambil pulak. hehe :P

Saiful Bahari said...

ruby:letak cendaun ok.hehe