Thursday, March 24

Tiru Gaya Ben Ashaari

nampak tajuk macam gua guna name Bro Ben untuk naikkan traffic gua?
haha..alalalala..bese la tuh kan?
guna name blogger femes semata2 nak ajak lu orang smua baca...
ecececececeh...

ala,tajuk mesti gempak,exam jangan tembak..(tiada kena-mengena dengan yang hidup atau mati)

ok la,kali ni gua nak promote blog follower terawal gua la pulak k?
asyek2 promote membe,bile nak promote follower kesayangan pulak kan?
lalalala..jambuuuuu..

gua nak review la sikit,taknak review panjang,nanti luorang baca je blog mereka kan senang.
follower terawal gua,merangkap membe gua jugak la..Shahrul Nizam

blog dia nih berunsur Islamik..tu yang gua suka..sape tak suka Islamik?name je Islam buat ape kan?
janganla cakap gua over,sory la ek..tajuk blog Kebangkitan Semangat Pemuda..banyak story tentang Islam,dan cerita yang memberi pengajaran.Tak rugi la kalau luorang baca,sesuai untuk tontonan kanak-kanak dan semua lapisan masyarakat,senang cakap U.

Blog kedua yang gua nak review sikit,blog membe gua jugak..Anish Sazira
banyak cerita tentang kisah hidup dan pengajaran jugak,kadang-kadang cerita untuk anda yang gilakan story anak-anak muda.soryla beliau takde header,background je ade,gua malas copy background,sory lah Anish yek.hahah.beliau juga merangkap classmate gua time menengah atas.so ibarat da kenal berpuluh tahun jugak la.haha.ok.cukup!

Blog ke-3 pilihan gua kali nih pulak,gua nak review blog..jeng jeng jeng...
blog sape ek gua nak review..bloggggg..blog Naem Glizzy
name yang cool,muka yang ayu-ayu tedy bear..camne tuh?lu orang tengok sendiri la...ok?senang..
cerita blog dia pasal,pasal ape ek?pasal cerita yang PANAS!! jugak la..cerita pasal orang ke-3 la,pasal orang ke-4 la,pasal ke-100 pun ade jugak..tengok sendiri dan baca sendiri.gua promote je..
eceececececeee...ala,membe2 kena la tolong kan?
tak kan tengok je membe hanyut kat sungai?sanggup gadai nyawa demi membe..(tipu).haha
ok chow lo..cukup di sini,pas ni gua promote orang laen pulak ok.

p/s:woi APU ko pun nak jadi Ben Nadel ke???haha

7 comments:

Biela Yusoff.. said...

wow..nak gak..hehe...

zUlaikha rAzak said...

aku mane ...??

Saiful Bahari said...

biela:nak?okey nanti gua review blog anda pulak!yeay!

Saiful Bahari said...

ika:makcik makcik..lepas nih turn makcik pulak yeee..hehe

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

Saiful Bahari said...

thanks,da isi survey form itu.

Lilyel said...

thanks yaaa :)