Friday, April 8

BEN ASHAARI MMG GILA LA KOT


KENAPA KORANG NAK JOIN SEGMEN BEN ASHAARI 
-gua nak join segmen Ben Ashaari sebab bile gua join segmen beliau,kemungkinan blogger-blogger lain dapat taw bahawa blog gua iaitu Sembang Kemas wujud di alam maya ini.yela mungkin tak ramai yang tahu blog gua nih sebab blog gua blog haprak je.tak femes.dan tak dikenali.
-blog gua jugak kemungkinan mendapat UV yang tinggi,tapi takdela tinggi sangat,tak sampai pun langit ke-7.uishh..bahaya tuh.bile UV dah tinggi,income maybe meningkat sikit dari biasa,memandangkan UV beliau tinggi,kemungkinan orang klik URL blog gua adalah 20%,walaupun 20% kire ok la tuh.
-yang seterusnya,dapat mengenali blogger-blogger lain yang sudah otai dan jugak blogger-blogger baru,boleh la dah start buat ice-breaking kan?
-selain itu dapat jugak gua cari sape la yang kutuk belog kesayangan gua,ok jangan melampau2 dengan alam maya,bahaya,nanti merebak ke dunia realiti.

p/s:gua rasa itu sudah cukup 100 words.kah3

4 comments:

Syukri Mohtar said...

dah submit...
tak tau la dapat join ke tak..

Datuk Siti Nurhaliza pun nyanyi lagu Nobody:Korea!!!

Saiful Bahari said...

jom ramai2 join!!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

im ur 279 follower ;)
salam kenal..

entry utk kamu..

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/kalau-aku-itu-dia-version-malam-daaa.html

I am DiDa said...

Hi..salam ziarah, salam kenal & salam Follow u ;P