Saturday, April 9

Kalau Aku Itu Dia Versi Malam

tak sangka pulak blog haprak gua kena!
menang loteri wooo..masuk dalam group 2..

blog yang gua kena review adalah blog:
Header:bunga yang kosong,maybe ade makna di sebalik header nih,gua tak taw,tapi lagi elok kalau tambahkan tulisan yang masuk dengan nama blog anda ye!
Posting:banyak isu-isu semasa dan berita,memang bagus untuk gua yang tak baca paper.
Design:memang simple dan nak load pun amik masa yang sikit.laju woo,takyah tunggu lame-lame.
Comment Box:tolong kasi comment box tu jenis pop-up bole?senang sikit nak bagi komen,takperlu loading entry tuh.*_*
Header:wah nampak ciri-ciri keibuan dengan warna pink,ciri-ciri seorang ibu yang lembut hati,kan?
Posting:banyak menceritakan pasal beauty and the beast contohnya tips-tips pakai shawl senget sebelah ke..keh3.main2 je k..jangan amek ati..entry kesihatan juga santai dan mudah difahami.
Design:color pink yang menepati header yang kaler pink jugak.memang masuk.gua rasa gua taknak kutuk pape pun.sebab takde yang buruk pun dalam blog anda.

p/s:kedua-dua blog santai dan takde keburukan.i think.

2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tenkiuuuu geng sudi comment ;)
salam kenal ye..

eppy weekend & blogging as well~

I am DiDa said...

thanx...thanx..thanx...komen sesangat membina! (",)v