Friday, April 8

Blogger Popular Sombong..kasi rejam sama dia.

alah biasalah lumrah hidup berblogging nih,jangan nak bawak kat dunia realiti sangat,sebab mereka2 nih semua hanya popular di kalangan blogger saja,yang bukan blogger,mungkin ade yang kenal dari membe-membe,dan ade juga yang tak kenal langsung blogger-blogger popular ini.

tapi sape kate blogger popular nih sombong?gua tak kate pun,topik gua yang kate,blogger popular tak sombong sebab gua tau mereka semua manusia,kena jaga hati manusia lain.
dan juga bukti bahawa blogger popular nih tak sombong kerana salah satu blogger popular iaitu BroFramestone pernah jenguk dan bagi komen kat blog gua nih.
bangga la jugak.
bukan YuYu Zulaikha je yang dapat komen dari blogger popular Fatin Liyana,
gua pun dapat jugak dari BroFramestone.
bangga kejap,blushing*
ok ini buktinya.
walaupun muka BroFramestone takde kat situ,tapi gua taw beliau lah yang komen kat situ,sebab,lu orang nampak tak 23x tuh?
selalu BroFramestone buat camtuh.
haha.bangga beb bangga.trimas la kepada BroFramestone.

sekarang nih gua jus tunggu pinangan dari Hanis Zalikha,Fatin Liyana,dan Ben Ashaari pulak.kah3.

p/s:ekceli gua tengah tunggu pinangan dari Irine Nadia Marcello HAHAHA!

4 comments:

syuehaz said...

lark !! jus nx tell tuw jewp ?? hmmm .. ingat an ape r tadih .. pelzz folow my blog bag ! ..

Saiful Bahari said...

pergh ayat cam terpaksa je tuh?haha neway aku buat2 bodoh je ngan statement ko tuh,sebab ini alam maya,tak perlu nak touching2 ok?kah3

Zaza said...

salam ziarah. hihi

Saiful Bahari said...

salam zaza!!