Monday, April 18

Cehhh..Buat Duit Online?

Wei wei wei..
Nak cite sikit kat lu semua,lu nak buat duit kan?
Nuffnang tak cukup?
Churp-Churp pun tak cukup?
Nak lebih lagi?
Nak banyak-banyak?
Papa kedana?
kah3..
Tau tak says.my?
lebih kurang macam churp-churp jugak la,jual iklan,ajak membe join.
Cepat join sebelum terlambat,sekarang nih tak ramai yang join lagi,
Anda boleh duduk kat atas lagi,kalau terlambat duduk bawah jela.
Bukan blogger je boleh join,
Facebookers pun boleh la!
Gua cerita macam MLM la pulak.
Takyah cakap banyak!
Nak register klik sini
Klik gamba pun bole!
Taknak join suda.
:adios:

2 comments:

IQ = Iez Qis said...

siyes! aku xnk join~ =P

Sembang Kemas said...

KEH3,kalau ko invite membe ko kat facebook kan?ko dapat singgit,tapi takpela kalau ko da kaya,aku mencari rezeki je.