Sunday, April 3

Kau Ingat Aku Suka Tengok AF?Childish!

AF bermula lagi!!weeee sukanya sukanya sukanya..erkkkk???!!!
peduli hape gua dengan AF,lu ingat gua kemaruk sangat ke tengok AF?
better gua tengok zizan dengan johan la,yang tu lagi seronok hati gua tengok,geli hati ku tatkala zizan dan johan melawak..adeh..
gua letak gamba kecik jela,sebab gua menyampah dengan AF.

gua dengar2 Amy Search pengetua?waaaa....gua salute lu Amy..tapi gua tak minat pun nak tengok budak2 hingusan masuk AF.terpekik sana terpekik sini.

yes,gua nak kondem la AF,rancangan realiti #1 kat Malaysia?#1 ke???hebat sangat ke?
gua rase Akademi Al-Quran #1 kat Malaysia,sebab budak2 AF belum tentu dapat baca Al-Quran kan?

dah la gua taknak cakap banyak,mungkin lu orang suka AF,sape suka AF,sape yang fanatik nak mampos sampai bole bunuh diri time tengok AF tuh?lu?lu ke?malu betol...

dahla,kang lu cakap gua bebel pulak..adios!

p/s:woi apekedehell kau nih???

2 comments:

aimi shahida said...

ade ke yg smpai bunuh diri ?
gilaaa laa.. haha

Saiful Bahari said...

kah3..ade kot yang gila shahir..haha