Tuesday, April 26

Kite Enjoy!

Assalamualaikum =)

Eh eh?jom kite enjoy nak?eh eh final macam mane?Rabu ada paper Hidro?
Ohh..lupa pun kat exam..ia pun kan..
Cerita pasal exam,1st paper gua,hari semalam pun Isnin kan,25 April Kalendar Masihi pun.
Gua menjawab dengan tekun di barisan hadapan sekali.
Sentap hati maknak...gua yang selalu ponteng,aish nya pun,terpaksa la pun duduk depan-nya-in.
Selamba je gua bukak toyol.
Lecturer senyum girang pada gua.Tanda gua akan lulus cemerlang.
Gua mula mendabik dada pun,tanda gua girang.
Tapi belum tentu lulus cemerlang,kira ok la boleh buat,dari kosong je kan?
So,bukan nak riak bukan nak menunjuk..

Alhamdulillah~
 
Tak kira jom enjoy pulak!
Ala enjoy sikit je,jom kite enjoy dengan dengar Sinar FM nak?
Ada awek kesukaan ramai pun..Nora Danish pun..wah wah cair gua pun dengarkan suara dia pun.
Ape?
Tak suka pun?
Suka hati kau lah pun..gua tak kisah la pun,janji gua suka dia pun..
Dengar kata,Nora Danish baru pulang dari Umrah,Alhamdulillah~
Sejuk ati kome nih pun...
Sure la Lisa Surihani tak boleh beat Nora Danish..sure sure sure!!
Dia pun kata dia suka yang "ROi-ROi".
Statement dia,Yang ROi la I cari.
Time tuh gua tengah sit-up terus cancel,sebab Nora Danish cakap macam tuh.
Nak dengar lagi ape dia cakap?dengar Sinar!Sebelum pukul 9 atau 10 kot dia mungkin blah.
Satu je gua nak kate,gua obses dengan Nora Danish!
auwwww!!
jom kite enjoy kat sembang kemas!blog terbaik nora penah tengok.
 Eh eh..terima kasih la Nora Danish,macam nila baru fan sayang kan?
Susah-susah je puji gua.
Gila bayang la gua pun kan ia pun adoioiiiii!
Assalamualaikum.

8 comments:

IQ = Iez Qis said...

sah!! sah!! gila byang ko! haha~ uikss...pper smlm cmne? siyes aku kntoi! adess~

Sembang Kemas said...

haha,takpe gila bayang,sebab aku tetap suka nora danish!haha

paper smlm?
ok la,bole buat,sebab ada soalan spot.hehe

Fyqa said...

halamakk...

eh gud luck exam :)

Sembang Kemas said...

fyqa:haha..tenkiu!!!

zUlaikha rAzak said...

haha..gilos!..report awek kau!

IQ = Iez Qis said...

perghh~~ soalan spot xgtau aku! damn laa!

jom join contest, buat lepas hbes exam pn xpe...

http://izyan5025.blogspot.com/2011/04/contest-blog-paling-wonderfull.html

Sembang Kemas said...

ika:hehe,takpe awekku takkan marah.
sebab dia tau aku hanya gila bayang.haha

Sembang Kemas said...

IQ:alamak,aku pun tanya kat budak kelas kiman,haha..
ok nati lepas exam aku join ye!sibuk nih!haha