Tuesday, April 26

Tak tahan la Abang,Gersang!

Assalamualaikum. =)
Berjumpa lagi kita ye?
Macam mana hidup anda semua?
Sihat?
Walafiat?
Ok lah,gua harap senang saja hidup anda semua seperti hidup gua yang sentiasa cool dan gembira.
Kita teruskan dengan entry untuk kali ni ye?

"Abang,Ayu dah tak tahan la,nak jugak nak jugak!!" gertak Ayu kepada Awang.
"Eh eh,ape ni Ayu?Ayu nak ape nih?" tanya si Awang.
"emmmmm......jom kita pegi belakang,Ayu nak bisik..bole?" bisik Ayu.

Selang beberapa minit...
"Owh Ayu nape tak cakap awal-awal,ni main terjah je!!" herdik Awang.
"Alah owang rindu la kat blog owang tuh,tak kira,nak tulis jugak,nak jugak!!!" tangis Ayu.

HAH!
Begitulah kisahnya,macam tula gua.
Dah baca entry gua yang sebelum nih yang mengatakan yang gua nak berehat sebentar?
Blom baca?ish ish ish jom klik SINI!
Hah!da baca?
Walaupun gua dah berjanji nak berehat,tapi seriously gua tak tahan la.
Gua tetap nak berblog,gua tetap tengok blog gua hari-hari.
Gua tetap tengok UV dan traffic kat blog gua.
Sorry to say,gua rindu kat blog gua,tak senang duduk kalau blog gua tak update.
So,kata putus nya "WELCOME TO BLOGOSPHERE!"

Dan gua rasa gua perlu tingkatkan usaha gua lagi,memandangkan hari tu Encik Nuff dah tak sayang gua,
Dia tak kasi gua status keahlian Glitterati kat gua,dia cakap gua berpaling tadah!
Dan status keahlian gua telah menjadi Biasa...Non-Exclusive.
Mungkin disebabkan sejak kebelakangan nih,blog gua sudah kurang visitornya.
Gua rasa,mungkin cara penulisan gua tak hebat,dan tiada orang suka dengan cara penulisan gua.
Tu yang sadis tuh T________T
woooo wooooo.....
Bayangkan,1 hari hanya ada satu UV je..its mean,gua masih hijau dan berhingus..
Jangan sesekali gelar gua otai,kalau otai,takdela macam nih kan?

Tapi,gua tau Encik Nuff tetap sayang gua,dia telah pulangkan status Glitterati kepada gua.
Mungkin selepas dia selidik blog gua,dia tengok,
"Eh takde pun iklan selain iklan gua,apsal non-exclusive kan?" bisik Encik Nuff.
So,dia dah pulangkan status gua,sekarang gua dah kembali "virgin".

Memandangkan tajuk gua tuh gersang,so gua boleh bercerita banyak pasal gersang.
Tadi gua dah cite betapa gersangnya gua kat blog gua tuh.

Kali nih cerita real punya,si Cikaro yang gersang kat si Buaya nih.
HAHA!
Bila lelaki dah jadi setan,macam tulah,terima je semua cikaro-cikaro yang diibaratkan "babi".
Kenapa gua gelar mereka babi?
Sebab...
Lu takut tak pegang babi?takut kan?takut haram kan?malas nak samak kan?
Gua nak tanya ni pulak,lu takut tak pegang pompuan/lelaki?takut?haram pegang?

Konklusinya?
babi=lelaki/perempuan.
kedua-dua lelaki dan perempuan haram berpegangan tangan jika belum berkahwin,atau dalam kata lain BUKAN MAHRAM.
Tapi pegang babi tak berdosa taw!
Hanya kena samak je.
Melainkan kalau lu makan babi,tu yang jadi haram tuh!

Kalau lu pegang awek lu,haram kan?
Tau pun haram,berpegangan tangan,bercumbu-cumbuan,bergesel-geselan.
Menimbulkan fitnah tuh.
Dan jugak mendekati zina!
Lepas bersentuhan,kena mintak ampun kat Allah tau.Bertaubat!!


Gua rasa sebab tula zaman sekarang nih ramai awek dah pecah dara bagai semua.
Gua ada terbaca paper hari Ahad,pasal satu survey yang dijalankan oleh budak-budak U mane tah.
Tidak disebutkan pulak dalam tuh.
Bayangkan...lebih 60% wanita berumur bawah 18tahun sudah ditebuk!
What The Fish?!!
Lepas nih lu nak kawen dengan sape?
Semua awek pakat nak pecahkan dara...ada yang rela,ada yang kena paksa dengan buaya.
Ada jugak yang sekadar nak mencuba macam mana rasa pecah dara..
Eh Eh Eh..zaman sekarang,dunia akhir zaman...
Sungguh hebat budak-budak sekarang BERSOOOOOO SIAL!

Pastu mula la teraba-raba bila si buaya tinggalkan mereka.
Menyesal tak sudah.
Pastu bila dah kena sekali,mula la Gersang...
kan?
Pastu,mula la lacur diri.
Dan bermulalah episod hitam awek tersebut.

Renung-renungkan.
Sekadar berkongsi pengalaman.
OOHH pegang babi takut ek?Pegang awek boleh pulak!!
:Adios:
Assalamualaikum.

19 comments:

IQ = Iez Qis said...

fenin..tak tau nape aku bce entry ko kli ni fenin! haha!

NadiRah said...

dia gersang nak menaip entry lah IQ...huhuhu

masterfaiz.com said...

siot jer.. haha!! terbaek ~

Sembang Kemas said...

IQ:tu maksudnya,ko kena baca lagi sekali,yang atas mesti da faham kan?
mesti tak faham yang bawah kan?

Sembang Kemas said...

nanad si itik kuning:aah pandai pun!!hihi

Sembang Kemas said...

masterfaiz:ek?tertipu ke?keh3

shahsyaz said...

aish, nseb tak pike lain2 mse mule2 bce neh

Sembang Kemas said...

haha,sekadar introduction.hihi

Erra Kyra said...

petama kali datang..nih...so nak cakap la..

A
s
s
a
l
a
m
u
a
l
a
i
k
u
m
!!

menarik blog nih..^^
insyaA datang lagi...

Sembang Kemas said...

W
A
A
L
A
I
K
U
M
M
U
S
A
L
A
M

tERIMA KASIH!
DATAng La lAGI!
aKAn sERvE AIR kOPi sTRAWbERY!

Wunnybunny said...

Assalamualaikum. Blog best!
Heyheyhey! Jom dtg blog saya! http://anomalous-ness.blogspot.com/
TERIMA KASIH!

Anonymous said...

wa pon dah gersang nie.. tapi wa leh tahan lagi..kah..kah..

core meng.

Sembang Kemas said...

gua ingatkan sape la tadi mamat gersang.core meng rupenya

cik siti said...

begitulah dunia sekarang. hampir kiamat.

Wanz Mejuez said...

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sembang Kemas said...

apsal kau mejuez fuuuu fuuu ni?fuck u?hahaha

Ecah Ecot said...

huu..susah kalo dh up to date sgt..ape yg up to date tah la perangai mcm tu..huhu

Fadzmie Mohamad said...

Kehkehkeh. Biasa lah tu, budak-budak Malaysia sekarang nak sangat kan folo budak-budak Amareka (america) nun. Ni lah hasilnya.

DamaVK said...

mmg best idea ko nih.. haha...