Sunday, April 24

ByeBye Blogosphere

Assalamualaikum and very good morning to all of you,to all my friends and all my followers.
First thing,gua nak mintak maaf kat lu semua sebab dalam masa yang singkat ini,mungkin gua ada buat salah,buat taik kat lu semua.
Kepada membe-membe gua yang gua penah scratch hati lu,
Gua mintak maaf dari hujung kuku kaki hingga hujung rambut afro gua.
To my mom and my family,I love U all.
Maafkan gua.
Tapi gua bukan nak pergi hang myself ye.
Gua nak mintak maaf.
Sebab..
Sebab...mungkin gua akan berehat dari berblogging.
Untuk memberi peluang kepada otak gua yang tenat ni menghadap peperiksaan besar.
Final Exam.
Seriously,semenjak gua masuk alam blogosphere nih.
Otak gua dah makin kronik,tidur tak lena,makan tetap kenyang.
Tiap malam asyik termimpi-mimpi kan pasal UV,pasal traffic,sampaikan gua tak boleh fokus tidur.
Akibatnya,gua akan tidur di siang hari.
Berbeza nikmat tidur malam dan tidur siang nih.
Akibatnya jugak,gua mungkin tidak akan study pada pagi hari,
bak kata orang "weh study pagi la senang nak fokus dan senang nak masuk"
betul kata-kata orang tersebut.
Oleh itu,gua telah berjanji,gua akan berehat sebentar dari menulis dan mengepost di blog.
Kasi gua time untuk gua rehat,walaupun takde orang baca entry-entry gua.

Rest In Peace.

To all my friends and my followers,Good luck in your life and in your exam.
Gua tak sabar nak jawab exam nih.
byebye.
Assalamualaikum.
Jumpa lagi.

6 comments:

aimi shahida said...

hik3~
gudluck exam & all d best :)

mcya ismail said...

biase nye time2 final exam ni la tangan menggatal nk blogging. blh tahan ke? ala...

IQ = Iez Qis said...

gud luck epul!!!!

Sembang Kemas said...

aimi:thanks!

mcya:tula,kena tahan tangan ni dari tulis belog,berpuasa.

IQ:gud luck gak IQ!

SitiSafiyyah said...

skang musim exam ke? haha sian3. ramai dah jumpe blogger yg nak benti blogging sbb exam.. hehe

gudluck ek? :)

Sembang Kemas said...

siti:haha,aah nak berenti sementara,sebab kadang2 saket otak nak tulis ape.

sebab tuh nak rehatkan minda kejap.
fokus study.