Wednesday, April 6

Perasaan ADMIN dan SembangKemas

ape perasaan lu la,kalau lu tanya membe2..pastu diorang buat bodoh.taknak jawab soklan lu?
perkara nih jugak terjadi bile sorang laki-laki bertanya kat sorang awek "hai dah makan?"
tapi kena ignore.
rasa demn kan?
ataupun awek tuh yang bajet hot?
ataupun muka lu yang tak hensem?

so jangan la tanya orang kalau orang sibuk cerita pasal benda laen kan?
dan selepas tuh jangan la layan awek yang bajet hot.
juga,jagalah penampilan lu.nak ngorat pun jangan la selekeh.
dan bagi la salam dulu kan?
p/s:eleh bajet.ko tulis entry pun tak bagi salam!

Alah sory la admin,ok ok.gua bagi salam ye
ASSALAMUALAIKUM..ADMIN DAH ,MAKAN?

tengok!!kena ignore jugak,admin bukan nak jawab!!
demn!

2 comments:

IQ = Iez Qis said...

sedeyh la tu bile xde sape layan kt group~~ jgn cedeyh~ aku xon fb sgt..xley nk reply komen ko~

Saiful Bahari said...

haha,ko ni taw2 je kan??