Friday, April 1

segmen bersama puanbee.com

yes..kali nih gua join segmen dari blog puanbee.com pulak,nak aktifkan diri pada petang2 macam ni..gua saje je nak join,mane taw leh naekkan traffic kan?
hebat!!!naseb baek gua blom terlambat lagi.
blog puanbee.com ade gamba dia ngan family dia kalau tak silap aku..
kan?
family u kan puanbee?
takkan la family akak dia kot..
cait..
ok  gua tak nak cite panjang,lu orang bole klik banner tersebut kalau nak pegi blog dia.
ok bye2!

5 comments:

puanbee said...

haa sebenarnya dah tutup yunk..tapi takpe lah akk ambik jugak penyertaan awk nih ekeke.....ni mesti tak baca habis nih..yup family i ler takkn letak famili kakak kot...weeetunggu turn lah yer..

puanbee said...

satu lagi tengok disidebar tu paunbee ?? heheeeeeeee

Saiful Bahari said...

sory2!!salah taip!!!

IQ = Iez Qis said...

hahah!! epul2...~~

Saiful Bahari said...

keh3