Friday, April 1

AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

  • sape anonymous nih?
alah,budak pengecut,bacul,dan tak suka bertentang muka..dalam alam maya pun takut ke?pirahhh mabok!*terover.
anonymous ni,dia komen orang tapi tak letak nama atau dia tak mention-kan sape dirinya yang sebenar,mungkin mak bapak dia tak bagi name kot~~
  • sebab ape gua tak suka anonymous?
sebab dia menjengkelkan dan berhati sungguh-sungguh mulia.kutuk sana kutuk sini,mungkin pada gua,rambut dia ade banyak kutu kot.lagi 1,yang gua pasti anonymous yang mencarut banyak nih semua melayu..ape kes?
  • pengalaman jalan-jalan dengan anonymous?
pernah dulu seorang anonymous lawat blog gua,dia kutuk gua,lepas tu,gua kutuk dia balek,trus dia buat ID,at last,dia tuh membe gua jugak 0_0"
tapi tak semua anonymous jahat,ade jugak yang baek kan?
  • kepada mereka yang hebat dalam mencarut
sila buang tabiat anda tersebut,anda sebenarnya dah buang tebiat!!dah nak mampos kot.
gua pun ape kurangnye buang ebiat jugak...
buang yang keruh amek yang jernih ye...
renung-renungkan dan selamat beramal.~

9 comments:

fahmie firas said...

Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Yaya^Pink said...

nice belog...
mencik incit anon..ahahaha

folo kamu...=)

Saiful Bahari said...

terima kasih daun keladi,jgn lupe datang lagi..

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

pRiNCe said...

NAMPKNYE RAMAI ORANG X SUKE CIK ANON RUPENYE...HUHU...

...cantik blog nie..:)suke...

shahsyaz said...

annoying sungguh!!~

dtg dr blog abg ben!~
slm perkenalan, :)

Saiful Bahari said...

solo molo:jom kite tumbok anon!

Saiful Bahari said...

prince:blog anda ape kurangnye,cantik jugak.haha

Saiful Bahari said...

shahsyaz:haha.anon menggedik!