Saturday, May 28

Apsal awek Cun punya blog yang disukai?

"Hah,sial betol,gua jaga lu elok-elok lu buat taik sama gua."
Blog Baru Kalahkan Blog Lama

Dah tengok blog #2 gua?
Gua cipta blog tersebut sebab kat sana mungkin entrynya lebih santai dan lebih kepada effect serangan.
Post terbaru beliau,mendapat traffic lebih dari blog Sembang Kemas.

Ini bermakna blog itu sudah mula diterima ramai.
Nak baca pasal apa yang buatkan gua kalah pada beliau?

2 comments:

naem glizzy said...

aku cun x? kahkah :) bai.. barca menang punye pagi ni hihi..

Sembang Kemas said...

naem glizzy,ko memang cun,aku takleh nafikan,dan aku tak tipu sebab aku jujur orangnya.

kah3

refree menang,tak pun arsenal menang tiba-tiba sape tau?