Saturday, May 21

Chris Brown Hebat Berdansa.

Kali pertama setelah sudah sekian lama video klip ni tertera kat Utube,gua teruja tengok mamat nih menari,

Gua tabik la kat mamat nih,Chris Brown,power seyh,semua dance dia boleh buat,lipat kiri lipat kanan lipat gulung lipat kain.

Hebat.

Eh...Jakun.

Biasala,gua tak up-to-date sangat.Gua tak layan lagu dia,tapi gua layan tarian dia.

Kalau lagu,gua layan Eminem la,lagi merap-u.merapu-rapu.Tapi ada isi tersurat dan isi tersirat.
Gua taknak bagi sinopsis lagu nih,sebab gua tak layan lirik dia.

Jom layan video.


Yeah yeah yeah yeah yeah...
Tu je gua tahu.
Chow dulu.

5 comments:

mad khaz said...

yeah yeah yeah,layan! haha

Sembang Kemas said...

sergeant keroro:hah layan!

Ecah Ecot said...

look!it's chris brown!haha

Ecah Ecot said...

lepas tgok vids ni ak tertanye-tanye plak..ni ke mamat yg blasah rihanna 2???hahaha..lupe plak name die..

Sembang Kemas said...

haha,dia tensen ngan rihanna,sebab tu kena lempang,kah3

sambil lempang dia menari.