Thursday, May 26

Flirt Awek Orang

"Lu ada awek,apa pasal mahu ngorat awek orang?"

Satu persoalan di sini,ape sebab lu ngorat awek orang?Tak kisah la awek siapa.Boleh kata semua awek lu nak ngorat,awek membe,bini membe,awek jiran lu,awek adik lu.

Gua cukup pantang kalau jumpa orang macam ni,tapi gua sekadar boleh mendiamkan diri.Tengok sejauh mana dia boleh pergi.Jika sekadar usha gambar ke,macam stalker tak bayar bil air,gua boleh maafkan lagi.Gua pun buat macam tu,stalk sana stalk sini.

Laki suka tengok orang perempuan cantik-cantik.Jaga-jaga.Jangan cantik sangat.
 
Tak salah cantik.Gua ada cakap salah ke?
Pakai la cantik-cantik dan pandai lah jaga diri.

8 comments:

vampire's lovex said...

test market...tggu orang try awek dia plak...baru dia tahu apa rasa...

errr.cntik kalau pakai apa pon cantik

Rafidah Farhana said...

Yes, I like!
''Pakai la cantik-cantik dan pandai lah jaga diri''

wan zuliyana [apel] said...

laki yang usha awek orang lebih2 serius tak gentleman doh.

Sembang Kemas said...

@vampire's lovex
test awek dia,boleh je gua test pakai mamat power membe gua,kah3.
tapi kalau cantik pakai tak cantik jadi tak cantik.

Sembang Kemas said...

@Rafidah Farhana

pandai pandai,jangan jadi panda

Sembang Kemas said...

@wan zuliyana [apel]
apel,usha di sini maksud ko pandang jeling atau text awek tu?

EYFAalias said...

kalau cantik, pakai la apa pun cantik jugak. huhu

Dayana Nasir said...

tu la pasal kan. bila dah ada orang kacau awek dia mula lah nak melenting. tak pun bila awek dia dah fed up, pergi kat orang lain baru lah nak meroyan tak pasal.