Friday, May 6

Hari Senyum Sedunia

"Yahoo!........Yahhhhhhhh"erkkk!
Sory overdose.Soryla.

Semalam,5 May,Hari Senyum Sedunia,semua membe-membe gua pakat senyum je,sebab hari semalam saja la kitorang boleh tersenyum.Ini kerana,tinggal satu lagi kertas,Mechanic of Material.
Hari Isnin nanti...
Semalam tersenyum,esok tak senyum dah kot,sebab kena study,gerenti tensen sampai keluar kayap.

Cibai.

Tersenyum,sebab kertas soalan matematik statisitk kejuruteraan,nampak mudah bagi kami,bagi semua pelajar juga gua rasa,sebab gua yang bodoh ni pun boleh jawab,takkan la orang lain same bodoh macam gua kan?

Tapi gua hanya sekadar tersenyum sinis saja,ini kerana,trafic blog gua dah down,ini semua gara-gara kayap yang gua kena.
Terus tak dapat nak update blog.
Maafkan gua readers kesayangan gua.konon.
Tapi sekarang gua dah ok,jangan risau ye semua.perasan.
Alhamdulillah,dah ok.
Doktor kata "virus nih datangnya dari virus chicken pox,dan ia keluar bila kamu tensen dan stress."

Ini tidak bermakna gua seorang yang malas mandi ye.Bilik gua kalau lu tengok,macam bilik Snow White kot.
Hush Puppies!

Tak sangka pulak gua pernah stress,setahu gua hidup gua wonderful dan macam Alice in Wonderland je.

Hidup gua tak serumit Aladdin pun gua rasa.

Ye kot.

Tapi Sekarang gua sudah boleh tersenyum lebar,nampak gigi rabit gua yang senget,kerana,sakit kulit sudah ok

Berat gua dah turun dari 84kg ke 76kg.Oh.Hebat.Gua tak diet pun.


Statistik dapat jawab.

Sem nih nampak macam gua boleh pergi jauh.

Result sem ni pulak,gua rasa gua boleh kasi mak gua menangis gembira.

Asyik menangis sedih je tengok result gua haram jadah E E E E D C-

Cibai.

Ok la.
Nak study esok,nak kasi mak gua bangga dengan gua,
Sebab gua memang bodoh dan pemalas.
Nak tunjuk yang gua bukan bodoh,cuma tak genius je.
Love U Mom!Not Mechanic Of Material,tapi mak gua.


p/s:Hari Ibu bile ek?

9 comments:

Cik Khairyyna :) said...

ahad neyh. :)
hari ibu :)

vampire's lovex said...

cam best plak tgk org lain rajin stdi.



bak smgt sikit oii..



err apa rhsia turun berat byk sgt tu hah?


gd luck exam !! xD

Sembang Kemas said...

khairyyna:oh yeah trimas!

Sembang Kemas said...

vampire:haha,nak tahu rahsia?

tengahhari makan macam biasa,malam2 makan sup,tak kisah la sup ayam dengan nasi ke,mee sup lagi bagus.

jangan makan berat malam2.

tu je.

IQ = Iez Qis said...

der~~ ko kre trer la sebab dpaat jwab...asal aku xdpat jwab huh?? ke aku lgi bangang dri ko?? hahaha!

gud luck tuk mak ko~ eh..mom ko! jom study!!

Sembang Kemas said...

eh,no 2 aku tak dapat jawab la,no 3 b ngan c aku xdpt jugak.

kira2 30 mark ilang.adeh.

relax ar,carry mark ko tggi kot.

javanese DOVE ! said...

selamat berjaya!

Sembang Kemas said...

terimas kasih!!

z said...

kayap ae..haha.good luck!