Sunday, May 29

Kentut Messi Punca Kekalahan Man U

"Semasa menjaringkan gol kedua tadi,saya ada terkentut di depan Vidic,supaya selepas ini mata dia akan lebih kabur."
Begitulah pengakuan Man of the Match game antara Barcelona dan Manchester United yang berakhir dengan kekalahan Man U 1-3 Barcelona.

Setelah FIFA membuat kajian,antara punca gol #3 Barcelona terhasil apabila mata pemain pertahanan Manchester United Nemanja Vidic,telah dikaburi oleh gas-gas kentut yang dihasilkan oleh Lionel Messi.


Sekian dari saya,majulah sukan untuk negara.

8 comments:

Anonymous said...

sembangkemass.blogspot.com is cool, bookmarked!

[url=http://www.buzzfeed.com/bookie/unlock-samsung-blackberry-nokia-lg-motorola-an-39dn]unlock blackberry[/url]

solomolo said...

ala, M.U kalah...
;'[

farahdafghi said...

Barca yeah! Kentut pun kentut janji menang . apa aku heran .

Sembang Kemas said...

solomolo:haha,MU GG.

farah:messi yang penting,man of the match tu.haha

farahdafghi said...

Yeah! Tapi hagham aku xdpt tgok. sbb aku cuti sem ni, mmg tak ah parent aku bagi keluar . kalau tk, mmg lepak mamak dah . haha

Sembang Kemas said...

aku target messi dua gol,tapi memandangkan dia taknak malukan man u semalam,dia da tak score da.

farahdafghi said...

Tulah xpe. dia tk gila glemer kan .

Sembang Kemas said...

naseb baik dia babyface.