Sunday, May 29

Berdating Bersama Farah Dafghi

HAH!FarahDafghi,gua sudah tepek muka lu.
Sape tak kenal Farah Dafghi ataupun nama sebenar Farah Amalina Dafri,haha,sory gua stalk sikit pasal lu.Berdating?No no no no la.Kang tak pasal gua kena tempeleng dengan pakwe dia,tak pasal gua mati kena langgar kereta.Gua sekadar suai kenal je dengan dia,tak sangka pulak dia ni peramah nak mampos,sampai buat gelak terguling macam tenggiling.

Gua rasa lu kenal dia kan?Yela awek cun,mesti ramai stalker,termasuk gua,tapi gua sudah bertaubat,setelah diberi nasihat T_T dari dia,gua insaf.

Mula-mula gua kenal blog dia time dia buat Giveaway Gelimat Gegurl Gosh.Gua baca tapi satu giveaway untuk perempuan,laki boleh join tapi laki dilarang la pakai barang tu,perempuan only lah.Gua nak join,tapi kalau menang gua passing kat owner balik,hadiah terima kasih,boleh tak macam tu?

Sape-sape yang belom pernah masuk blog dia,sila lah buat demikian,gua yakin lu akan dijamu bermacam-macam tips bershawl.Tips berfesyen moden dan lu jugak boleh cuci mata,terutama lelaki.kah3

Ok la,satu je aku nak cakap,I'm fallen in love with You FarahDafghi.
Nampak sangat gua ni pervert.
mampos kalau awek gua tahu ni.

Nak tengok blog dia?Klik Gamba.

6 comments:

hatred24 said...

aku tak kenal

Sembang Kemas said...

lu tarak kenal,takpa takpa,pergi la berkenalan

farahdafghi said...

Bahahahaha kemain lagi kau sembang pasal aku haa! :P thnks dude . later aku tempek kau plak ;D

Sembang Kemas said...

haha,naseb baek aku tak kutuk ko farah.

kalau tak lagila meletup
tajuk:blogger baru kutuk blogger lama

kah3

farahdafghi said...

Haha kau blogger baru ke lama?
Kau nk kutuk, gua tarak hal. gua kutuk lu balik. Manyak senang ma! Haha

Sembang Kemas said...

haha,taknak ar kutuk,tak baek,tambah dosa.kan aku dah insaf..wuuwuwuwuw..

aku blogger lama.saje je.

keh3..nak jadi muda.haha