Wednesday, May 25

[download] Pirates of the Caribbean On Stranger Tides

Hah,kepada mereka yang belum lagi tengok filem nih,gua nak kasi tahu,lu takyah susah-susah pergi cari tiket berduit,cukup hanya sekadar bayar streamyx,lu dah boleh download ini movie.Nak download?Lu boleh la tekan dekat gamba tu,gua ada letak link,takkan letak bom pulak kan?

Ok,lah gua malas nak download,nanti la gua download,gua kasi lu semua download dulu.
enjoy.

credit to AZMOVIE

No comments: