Wednesday, June 15

Hack Website Malaysia

Yea,gua nak berterima kasih kepada hackers si Anonymous,gua nak mintak borang jadi ahli boleh?Gua memang minat bab bab hacking ni.Mereka hack website Malaysia sebab SKMM memblock sesetengah medium pencarian untuk downloader mendownload filem terkini dan juga games.

Sebab ape gua tak puas hati?Seperti Anonymous berkata,SKMM telah mencabul hak rakyat di Malaysia dengan menarik kebebasan rakyat untuk mendowload.

Mereka tahu kan orang zaman sekarang tak main keluar DVD dah.Semua di hujung jari dah.Rakyat diutamakan?

Before that,I want to ask you,why SKMM didn't block other porn website and blog MakCik yang annoying gila sibuk mencarut pasal Nabi kita tu?

Nak gua senarai kan website porn yang masih aktif lagi?Ke kena bayar ni dude?
Maybe website porn tersebut bukan cetak rompak,HD tu bai,sebab tu tak block kan?

Gua sebagai rakyat yang prihatin kononnya,membantah memblock website yang berguna untuk gua.Lepas ni susah la gua nak cari movie,beli kat 7E jela pasni.

Website yang dah kena hack
-Politeknik
-Tourism Malaysia
-Malaysian Communications and Multimedia Commission.

Sumber ni gua dapat dari BroFramestone.com

And now Malaysian need to buy original DVD to watch teletubies.sigh.


Gua nak mintak jasa baik anda semua pembaca blog gua untuk klik SINI,hanya satu klik anda mungkin dapat mengubah hidup gua,gua join contest ni.Please Please Please.Walaupun lu rasa gua memualkan.Tak berpeluh pun klik satu link kan?Tak luak satu sen pun,harga broadband sama je takde caj lebih pun.HAHA

8 comments:

AyuE SurihanyOt said...

bg sikit website porn yg tak kena block lg..hehe


diorang pon satu. sapa sruh buat astro first tu??mmg menjadi2 la cetak rompak. kebanyakan cerita melayu yg aku donlod skrg semua dr astro first. gambaq cantik pulak tu..haha

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

hahaha..malas nak mengomen tentang ni..

Sembang Kemas said...

astro first punca cetak rompak.ape kate block astro kan bagus.takdela orang sibuk nak beli astro lagi dah pasni

Sembang Kemas said...

putri:eh eh,bagi yang tak suka cetak rompak,mungkin mereka tidak mahu ambil kisah kes ini.gua suka cetak rompak,sebab murah.

syaimz said...

mane website porn tu? meh la sikit broo.takboleh tamak2...

oh,ade satu lagi...

websit yang kena hack tu mungkin yang lepas2nya...

yang tourism punya website ade gov.my...dan politeknik punya ade edu.my...tu baru yang ori

Dinie Asyraf said...

hapuskan original...tingkatkn cetak rompak...!!!
hahaha

Piah Becok said...

Kesah wehhhhhh... Aku banyak donlod je selama ni. Cite jepun korea je aku beli original.

Sampai petang nnt kite tgk ape lg web yg kene hack

~eZmALiZa~ said...

sume nak hack2 ni nape? dah xde keje lain?