Thursday, June 23

Ini Cara Nak Elak Blog Dihack

Kalau gmail lu kena hack gerenti dia boleh hack blog lu sekali kan?Sebab guna password yang sama,tak gitu?

Hah.Sebab tula hacker ni bukan bijak sangat pun,gua pun dah biasa hack-hack ni.Tapi gua tak hack la harta orang.Gua tak hack facebook orang,blog orang.Gua hack wifi orang je.HEHEHE.

Tapi gua tak kacau orang,tak buat orang sakit hati itu dah dikira okay la tu.Kalau gua nak sakitkan hati orang.Gerenti gua hack wifi tu dan berkata pada tuan empunya "Gua dah hack wifi lu,free je takyah bayar kan?Takyah kongsi kan?"

Ni gua nak share untuk elakkan akaun gmail dan blog anda tidak dihack oleh sesetengah hacker yang dah takde keje lain.Motif mereka,kalau tak hack,nanti orang lain yang hack.Apekejadah motif diorang tuh?Nampak sangat tak professional.Kan?

Nampak sangat hingusan.

Nak lebih sekuriti.Jom baca ini.ZASSSS!

5 comments:

blackrosehunter said...

bagus perkongsian ni..tenkiu..=)

Sunah Sakura said...

cane nak hack wifi? ajar sikit...

Sembang Kemas said...

sunah:hehe nak blaja?nanti gua ajar.

sergeant keroro said...

ajar hack wifi, haha.

budak sains kom ramai kat ktgb, boleh kebas :P

Sembang Kemas said...

illegal weh.takleh ajar.haha.

takleh ajar kat blog.nanti gua ajar depan2.