Thursday, June 30

Updated : Moh Join Bloglist SembangKemas

- INI MERUPAKAN STICKY POST-
-ENTRY TERBARU SILA SCROLL KE BAWAH-

Memandangkan banyak perkara menghantui gua,so gua telah mengambil peluang ini untuk melakukan satu bloglist supaya senang untuk gua berblogwalking kan?Dan mungkin blog-blog yang terpilih akan gua letakkan blognya di sidebar blog gua.Ok?So,untuk memeriahkan lagi benda lah macam ni,gua nak mintak jasa baik lu semu,kalau ada masa sila join please.Buruk bila gua merayu.
Cara-cara nya mudah:


  1. Tajuk : Moh Join Bloglist SembangKemas.Copy kat sini kan senang.
  2. Letak header gua dan link kan ke blog gua.
  3. Ikut lu la nak follow ke taknak,gua tak paksa pun.
  4. Kalau boleh sila like page gua kat facebook ok?
  5. Pastu apa lagi,tinggalkan link dan jejak anda di ruangan komentasi.
  6. Tutup?Bila gua rasa cecah target gua.
Ini semua bukan untuk kepentingan gua,untuk kesenangan lu jugak,serius gua takleh nak berblogwalking tanpa URL-URL yang tertera.Gua selalu tekan bloglist yang tersedia kat dalam blog gua je.Yang kat dashboard tu?Gua taklayan sebab banyak blog tak best.Jadi,kalau anda mahu blog anda terpilih oleh gua,sila la mengampu gua ok?Mudah je,takperlu entry panjang-panjang.Pastu promote kat membe-membe.

Gua akan pilih seorang penyebar traffic terbaik.Macam mana tu?Kalau lu promote bloglist gua ni kat orang ramai,ajak ramai ramai,dan ramai yang datang ke blog gua melalui blog lu.Gua akan pilih lu,so tunggu ape lagi?Mai Promote ramai-ramai,kasi meriah lagi.

39 comments:

syaimz said...

beres bro!

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

wan zuliyana [apel] said...

aku suke wajah bru blog ini. heheh
kemas. :DD

CikHanis said...

assalammualaikum :)

sy join bloglist ne for the 1st time.hehe

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

bye!

pwincess cherreyda said...

assalamualaikum ! hye tuan empunye blog =)
eyda nak bgtaw yg eyda nak join eyh ?
( http://blizzmissbroken.blogspot.com/2011/06/meh-join-bloglist-sembangkemas.html )
okayy , TQ =)

E-ra paSha said...

e-ra nk join jgk!!

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

zarulfarhana said...

http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

Mohd Khairi Khadzir said...

http://www.mohdkhairi.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

ok dh join..yeahhh.. thanks walaupn ko x jmpot..heee

cik aida said...

join jugak...


http://sesukaida.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

Mr. Uzair said...

aku join bro!

http://uzairkate.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

Dzarief Zuhdi said...

Rilek der.. nak aku join jugak ker?? Aku nya blog dah ada kat sidebar tuh.. Ker kao nak rombak balik??

MISS QASEH SAIFUDIN said...

join jgak..=)

http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

gua join der...(ops, testing ikot cara kamu lak..hehe..gurau jer)

http://cikduyung.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

: : sang drama king : : said...

: : cek pon join naa~


http://akuhanyarajadrama.blogspot.com/2011/06/kamu-yg-tgh-baca-tu-jom-join-bloglist.html

blackrosehunter said...

dah join bro..

http://www.blackrosehunter.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

Miss A said...

Miss A join jugak.

http://addictedwithdots.blogspot.com/2011/06/miss-join-moh-join-bloglist.html

Anyyss Shuhaimi said...

wa join..

http://secebismemorikehidupan.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembang-kemas.html

Farahin Ahmad said...

join!:)

http://farahdiesel.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

sergeant keroro said...

gua join bro!

haha

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/06/plan-no-207-moh-join-bloglist.html

adrian aizat said...

join ::)

http://adrianaizat.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

MaiRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

Nur Adilla said...

http://browniebeelicious.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

Elih Japahar said...

Singgah, follow & join bloglist kamu k..

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

wan zuliyana [apel] said...

hehe ;DD

http://typohorlic.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

NadiRah said...

dah!!!


http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembang-kemas.html

kieyra said...

sy join gak...:)

http://kikieykieyra.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

Gua dah Join Bro.. haha
http://putrimalupage.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

hamzah ian said...

gua malu nak join

blackroses said...

join

http://roziana81.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

SuzaDin said...

saya join yer huhuhu

http://suzajudin92.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

Fadzlina Zaman said...

http://fadzlinaicecream.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

joined. tapi tak reti nak link header to this page.
T.T

Siti Farah said...

lupe plak nak join...
Gua join der!!!
http://ismifarah.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

hadifar-fyda said...

join...

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

farahdafghi said...

Gua join! teheee :P http://belogakubukankau.blogspot.com/2011/06/sembang-kemas-buat-bloglist-lah.html

Anonymous said...

childern's fashion in the 1800 http://clothingtrends.eu/zu-elements-brand48.html everquest 2 fashion 740582

SheyPull said...

kene join nie...:P



JOM singgah blog saya nak...air nie halal ke x?..dah ter minum nie...

Gadis Pantai Timur said...

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

dah join..x dpt masuk list pun..dtg jenguk blog ni kejap pun xpe..follow u..

Ibu Darwisy said...

ai joing..

http://ibudarwisy.blogspot.com/2011/07/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

Tina Othman said...

saya join

http://tinaothman.blogspot.com/2011/07/moh-join-bloglist-sembangkemas.html

terima kasih

My Name is Mar said...

http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/07/moh-join-bloglist-sembangkemas.html