Wednesday, June 8

Najwa Latif - Cinta Muka Buku

Gua minat dengan minah ni,walaupun usia masih muda dan mentah tapi  mempunyai bakat dalam bidang nyanyian.Gua jatuh hati pada si dia bila pertama kali bertemu di UTM Skudai.Siapa lagi kalau bukan Najwa Latif.

Ok kalau anda nak dengar lagu dia kat blog gua boleh juga,nak download pun boleh jugak.Senang je kan?Tak pun dengar dulu baru download ok?



Nak download?Klik SINI

5 comments:

fiqkbe said...

comel nyer dia =D suara pun sedap =)

i'm ezza haniza said...

comelkan dye..sopan lak tu..hehehee

aQi + GenGkey said...

yeah..
mmg bakat yG perlu d ketengahkn..:D

Sembang Kemas said...

haha,tapi dengar la lagu dia ni,gua rasa tak kena dengan citarasa gua.Lagi ok dia cover one in a million,lagi best.

Rafidah Farhana said...

Sekarang dah ada lagu sendiri wooo.
First time tgk dia, fuh hebat dia ni. Sekali tgk umur, mudanyaa..berbakat..