Wednesday, July 20

Aku Perfect Gila Babi

Siapa cakap ini ayat,gua mahu kasi lempang sampai pengsan.Lu rasa lu perfect?Sehebat Nabi junjungan kita?Pooorah..Blah la kau,gua jumpa lu,gua ikat lu kat pokok biar kena hurung dengan kerengga.

Semua orang tak perfect,semua orang sama saja walaupun lu boss,lu askar,lu tetap manusia.Tembak kat kepala mati jugak.Ada ilmu kebal macam Jason King,sekali kena buluh runcing mati jugak woo.

Ada orang cantik,ada orang kurang cantik,ada orang kaya,orang kurang kaya,orang kurus,orang gemuk.Walaupun ada kelemahan,masing-masing ada kelebihan.

Kau rasa kau gemuk hodoh,tapi mungkin kau bijak dalam matematik.Eh eh.Mungkin,kira-kira 1 sampai 10 tu kira bijak matematik jugak kan?Mungkin kau bijak dalam hal lain.Tak kisah hal ape,gua tak peduli pun.Janji lu bahagia.

Kau cantik,tapi badan kau gemuk.Itu kelemahan kau,tapi kau jangan tonjol sangat keburukan diri kau pada masyarakat.Kau dah tahu kau hodoh gemuk,kau pakai baju tunjuk atas terjojol.Bawah terkepit kepit,belakang gua taknak cerita,gerenti muntah kalau dekat.Kuat kentut.

Kau muka hensem,tapi kau tak cukup tinggi.Kau kurang bijak dalam pelajaran.Jangan tunjuk sangat kebodohan kau pada orang.Jangan kau ingat muka kau hensem kau petik 1 sepuluh datang,belum tentu sorang datang sebab orang Malaysia diajar dengan agama Islam.Penuh dengan sifat malu.Yang datang tu gedik nak mampos.Tunjuk kebodohan diri.Sebab takde rasa malu.

Kau ada duit,kau ingat kau boleh beli awek?Beli boleh,tapi setakat beli awek pelacur tepi jalan tu,gua kasi haktui satu kat muka lu.Supaya lu sedar yang duit bukan segalanya.Tapi zaman sekarang,orang kata tanpa duit kau takleh hidup.Hidup boleh,tapi sekadar duduk merempat.Masih hidup lagi tu.Alhamdulillah.

Bila kau sudah fikir kau perfect,kau memang mintak gua punya sengat.

Macam gua la,walaupun gua tak hensem,gua boleh buat kerja,gua boleh menulis,dan macam-macam lagi.Tapi tidak 100% perfect.Ada kelemahan tersendiri.Lu punya kelemahan?Gua tak tahu.

Entry kali ni gua rasa gua tak perlu keluar gua punya sengat,sebab gua sudah penat.

Chalo.

7 comments:

..cik gugu.. said...

emo gilew...

Dzarief Zuhdi said...

Kemaih kemain gi ang tulis.. terbaik la.. :D

Sembang Kemas said...

cik gugu:haha,ni mesti tak biasa dengan cara kat sini kan?try adapt yee.huhu

zarip:haha,tak cukup kemas la.terabur tu.

Akim Kebal said...

hik3

Gauss-Seidal said...

style ar bro..boleh buat membe lu ni..

Sembang Kemas said...

akim:hik hik hik,celaka.haha

gauss seidal method: lu nak ke membe ngan gua ni?meme la.haha

Namee Roslan said...

lu ni garang gila dowh. gua pun takut. hahah. first time gua masuk blog lu ni baca pasal blog taik tu. then lepas tu aku pun tulis entry pasal blog taik. sejak tu gua jadi kawan lu. hahah