Sunday, August 21

Aku Benci Gila Orang Gemuk + Gedik.HikHik.

Selamat Berbuka bersama entry gua.Berbuka minda,jangan terbuka sangat,tutup sikit ye..

Orang gemuk kurang attraction.

Bila dah kurang attraction,mula bukaa majalah manggis untuk mencari tips-tips meningkatkan attraction.

Dalam majalah tu semuanya kaki kencing.Salah satu cara nak tingkatkan attraction adalah menggedik.

So si gemuk mula menggunakan cara tersebut untuk mendapatkan lebih perhatian dari mata-mata si lelaki.

Dalam kegedikan,diselitkan sedikit tips berbaju sendat dikatakan gedik.Pakai makeup tebal macam baby doll mata celik-celik dikatakan gedik.

So si gemuk mula tiru.Tiru punya tiru punya tiru.

Memang dapat perhatian,tapi attraction jenis negatif.Lagi lagi dari orang yang macam gua ni.Sudah tentu gua akan sumpah seranah sampai puas hati gua.Kalau boleh nak je gua maki depan-depan supaya sedar sikit.Tapi apakan daya,dia seorang kawan sekerja.Maki kang tak bertegur 3 hari pahala tergantung kan?

Takpela,anggap dia bukan kawan,maybe kalau gua tak tahan sangat gua akan maki last day gua kerja nanti,lepas tu takkan jumpa dah.Memang tak ingin pun gua nak jumpa budak gedik macam tu.KahKahKah.

Dia dapat attract pakwe dia supaya pujuk dia,tapi tolong la jangan menggedik depan gua.Gua terajang lu mau?

Satu lagi gua pikir,mungkin dia muda lagi,perlukan kasih dan sayang yang lebih.

Adios.Selamat berbuka di depan laptop ye.

13 comments:

mizz_aainaa said...

waah.. entry lpas geram ka neh?
hihi..

Nor Fadila Rosli said...

wah...marahj betull..
saya singgah sini dan follow..:)

Dzarief Zuhdi said...

haha.. gedik2 nie sound jer.. biaq dia tacing lebey2..hehe

IQ = Iez Qis said...

sabau pul, bagi aku org gemuk pling menarik perhatian! bukan yg negatif, positif pn ada laa...bgi aku semua org akn sme ble perangai tu same je mcm org kurus pong~~ hahaha!

aku berada di triang smpai raya nanti~ raya di sini~~ lalalalala~

Namee Roslan said...

wey garang n ganas nya statement kau. sedih orang baca ni wey. haahaaa

Sembang Kemas said...

aku boleh terima kalau gemuk dan tak gedik,kalau gedik sikit aku terus menyampah sambil tumbuk teddy bear.grrr.

NadiRah said...

hahhahha..hadoi..
entry sk ni lawak2 jer...huhu

dylla fadzil 小草莓 said...

pedas tapi laaawak HAAHA

Ecah Ecot said...

nsib baik x terasa..hahaha...kesian la org tu...hoho

i'm ezza haniza said...

biarlah org gemuk merasa bahagia,,kehkehh..naseb baek gua cikeding..

Nur Hamizzah said...

haha. marah betol

Dila Gebu said...

sabar jelah ye

Jom kita makan Minyak Ikan

Tips Langsing said...

Melepaskan geram kah ini??
Cixixixi....