Thursday, August 11

Sebab Aku Nak Berhenti

Aku rasa baik aku berehat sepenuhnya,dari aku update sampah sampah macam entry yang lepas,baik aku simpan saja idea ni untuk di tulis dengan penuh gaya.Kalau aku tulis merepek,baik aku simpan dan tulis lain kali.

Juga,kalau aku tulis sampah,aku rasa aku telah bazirkan idea.Tajuk tu sebenarnya aku boleh tulis dengan tersusun,tapi disebabkan menulis di warung,aku terpaksa menyorok dan bila menulis sambil berborak,boleh buatkan idea lari dari otak.

Jadi seriously aku akan berhenti.

Jangan pujuk aku please.Buruk.

9 comments:

Bitter said...

oke fine! silalah berhenti..kahkahkah LOL :P

Dzarief Zuhdi said...

haha.. x nak dipujuk konon.. yer la kalau awek pujuk orait tak?? haha

NadiRah said...

updte smbil berborak???
memang susah... -.-

haikalblank said...

alaaa.......jgnlaaaar......kehkeh

shahniz said...

bro, ayat tue jgn mcm drama petang2 boleh tak.. LOL.. (=.+!)

Ecah Ecot said...

ha berenti jgn x berenti...sila la..mmg xnk pujuk ni,..haha

Piah Becok said...

ala.... da la baru jumpa blog ni, nak benti dah? tapayah la.... niat yang kurang murni macam tu tak payah diteruskan.

eceh, besar mandat kau nak oder orang terus berblogging ye piah?

Sembang Kemas said...

lepak jangan kalut semua,tunggu minggu depan na?

baru gua update kaw2

Namee Roslan said...

berhenti berhenti tapi banyak pulak post baru. menggedik lah kau. hahah..