Thursday, August 11

Aku Dah Bosan

Aku rasa aku dah bosan menulis,disebabkan selalu update blog di warung,so idea ni macam nak taknak je keluar,dan sudah tidak ramai yang datang singgah,paling tinggi pun 20 orang je datang melawat.Cerita tidak mendapat sambutan dan kurang menyengat,so aku umumkan yang aku akan....


Berhenti Berblog.

Sekian.

Jumpa lagi lain kali.

5 comments:

Dzarief Zuhdi said...

oi.. jangan melawak do.. haha
lepas nie dah kmbali aktif ok la tuh.. hehe

Bitter said...

rilek lah brader..takkan uji sikit dah kalut kot?? ramai je yg support..cume perluaskan lah empayar kau nih..sure ramai suka blog kau nnt..not bad pe blog kau?? sikit2 lah bro :| aku follow blog kau dah lame kot?

Sembang Kemas said...

zarip:tunggu aku dapat laptop,aku aktif gila babun punya.

Bitter:haha,bukan kalut.cuma aku rasa baik aku simpan idea untuk ditulis di tempat sunyi supaya makin sengat dan idea nak tulis no limit.bukan ape,rugi kalau tulis sampah macam ni.kan?

ruzana roslan said...

eh jgn la stop. baru je follow memollow. nak bace lagi

Namee Roslan said...

macam putus cinta je kau.