Saturday, September 10

Cara Tarik Orang Follow Ko.

Senang je nak tarik orang follow blog lu,senang nak mampus,gua pun guna cara ni.Dulu gua buat endah tak endah benda ni tapi bila gua rasa reputasi menurun,gua mula gelabah cari follower baru,kalau follower 300 belum tentu 300 tu yang datang blog lu kan?

Mungkin just 100 je,maksima dah tu.

Tapi bila ramai follow,makin tinggi probability pembaca yang akan datang kan?Senang je benda ni.

Letak widget follower tu tinggi tinggi,atas-atas,jangan letak bawah bawah.Nanti orang tak nampak,masa cuti 4 bulan hari tu gua letak bawah,so tak ramai yang follow,bila letak atas,orang senang,malas nak turun baca isi pun takpe,lantak kau lah.

Janji dapat UV suda.

adios.

p/s:esok balik UTM,gerak dari Kuantan 10 pagi,sampai maybe 4 petang,sape mahu ambik gua?

3 comments:

nurul nabila bt medan said...

thanx untuk info ni..pasni leh ikut step ni..=)

Namee Roslan said...

mula buat blog kena rajin blogwalking gak beb.

Dzarief Zuhdi said...

haha.. aku tak tau nak komen aper.. adeiii =.=